Тренажер для преса АВ-Coaster CS1500

КОД ТОВАРУ: 78633
  • Тренажер для преса АВ-Coaster CS1500
Тренажер для преса АВ-Coaster CS1500
Особливості тренажера: тренажер для преса, для використання в фітнес-студіях / тренажерних залах / спортивних комплексах / навчальних закладах, розрахований на великі навантаження, лита сталева рама, бездоганно гладкі сталеві рейки, ідеальна геометрія навчального процесу, зроблений з високоякісних матеріалів, розвиває всі м'язи черевного преса, ефективно працює над сідничної областю, сидіння встановлюється під будь-яким кутом, можливість додаткового навантаження дисками, регульовані ручки, транспортувальні коліщата. Габарити: 1,35х0,69х1,35 м. Вага тренажера: 43 кг. Максимальна вага користувача: 180 кг. Діаметр дисків: 2,5 см.
ABCoaster
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
77 400 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 10333 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ
АРТИКУЛ
CS1500
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Тренажер для преса АВ-Coaster CS1500 розрахований на великі навантаження і може використовуватися в комерційних цілях: в фітнес-студіях, тренажерних залах, готелях з тренажерними залами, спортивних комплексах, навчальних закладах, центрах підготовки.
Тренажер для преса АВ-Coaster CS1500 характеризується міцністю і надійністю конструкції, що не заважає йому бути ергономічним і досить легким (43 кг). Завдяки наявності транспортувальних коліс тренажер легко переставляється в будь-який зручний місце. Тренажер зібраний на литий сталевий рамі. Все, використані для його виробництва матеріали, відрізняються високою якістю. Цей тренажер забезпечує спортсмена ідеальною геометрією навчального процесу, що дозволяє: розвинути всі м'язи черевного преса / ефективно опрацювати малого таза / скинути зайву вагу. Сидіння тренажера встановлюється під будь-яким кутом, а його ручки регулюються.


Особливості тренажера:
- тренажер для пресу;
- для використання в фітнес-студіях / тренажерних залах / спортивних комплексах / навчальних закладах;
- розрахований на великі навантаження;
- лита сталева рама;
- бездоганно гладкі сталеві рейки
- ідеальна геометрія навчального процесу;
- зроблений з високоякісних матеріалів;
- розвиває всі м'язи черевного преса;
- ефективно працює над сідничної областю;
- сидіння встановлюється під будь-яким кутом;
- можливість додаткового навантаження дисками;
- регульовані ручки;
- транспортувальні коліщата.


Тренажер для преса АВ-Coaster CS1500 - ідеальний для тренування м'язів преса!

Характеристики:
Максимальна вага користувача: 180 кг.
Діаметр дисків: 2,5 см.
Матеріал рами: сталь.
Габарити: 1,35х0,69х1,35 м.
Вага тренажера: 43 кг.

Виробник: АВ Coaster (США).


Тренажер для преса АВ-Coaster CS1500 купити по реально виправданою вартості 77 400 грн в інтернет каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Купуйте Тримісні одношарові намети для пляжу, Чотиримісні двокімнатні намети з доставкою в Києві, а також: Хмельницькому, Рівне, Кропивницького і в інших містах країни. Також подивіться Тренажеры для пресса/живота таких брендів, як наприклад: ABCoaster в інтернет каталозі Терраспорт
Тренажер для преса АВ-Coaster CS1500

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Тренажер для преса АВ-Coaster CS1500"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

Давно мріяли зайнятися здоров'ям? Тренажер для преса АВ-Coaster CS1500 допоможе досягти мети. В « Тренажери для преса / живота » знайдеться все, що знадобиться спортсмену. Тренажери для преса / живота порадує Вас високою якістю. Тренажер Emson AB Rocket III , Тренажер Emson AB Rocket III і Тренажер Emson AB Rocket III від кращих світових брендів 6902 Ви побачите в нашій категорії Тренажери для преса / живота . У нашому інтернет-маркеті Terrasport представлений широкий вибір позицій Тренажери для преса / живота . Оформляйте з блискавичною доставкою в Хмельницький, Рівне, Кропивницький і в будь-яке місто країни дитячий самокат.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн