Тренажер для преса Bradex SF 0036 "Гойдалки"

КОД ТОВАРУ: 23419
  • Тренажер для преса Bradex SF 0036 "Гойдалки"
  • Тренажер для преса Bradex SF 0036 "Гойдалки" - Фото №2
  • Тренажер для преса Bradex SF 0036 "Гойдалки" - Фото №3
Тренажер для преса Bradex SF 0036
Тренажер для м'язів живота з вбудованим міні-комп'ютером дозволить Вам контролювати кількість виконаних вправ. За допомогою тренажера Ви поліпшите тонус черевних м'язів (прямих і косих). Матеріал тренажера: ПВХ, метал.
Bradex
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
865 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 115 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ
АРТИКУЛ
SF 0036
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Тренажер для м'язів живота Bradex «Гойдалки» має реверс кругового руху. За рахунок кругових рухів Ви даєте повноцінне навантаження на різні групи м'язів: черевні м'язи (прямі і косі), а також на поперек. При цьому, під час тренувань, Ви не напружуєте ні спину, ні шию.
За допомогою дисків опору, розташованих на бічних сторонах корпусу, Ви зможете регулювати рівень складності кожної своєї тренування.
Контролювати кількість виконаних вправ Вам допоможе вбудований міні-комп'ютер.

Комплектація:

- тренажер;
- інструкція.

Тренажер для м'язів живота Bradex "Гойдалки" - Ваш ефективний домашній тренажер!

Характеристики:
Матеріал: ПВХ, метал.

Виробник: Bradex (Ізраїль, зроблено в Китаї).

Компанія Bradex була заснована в Ізраїлі в 2000 році і за короткий період часу змогла завоювати лідируючі позиції на світовому ринку. Компанія пропонує високоякісні товари для Вашого будинку. Вся продукція проходить тестування і поєднує в собі високу якість і прийнятну ціну.


Тренажер для преса Bradex SF 0036 "Гойдалки" підібрати і замовити по які завищеною вартістю 865 грн в онлайн каталозі спортивних товарів та інвентарю terrasport.ua. Підбирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Ізмаїлі, Харкові, Одесі і в інших областях країни. Також Ви можете купити Тренажеры для пресса/живота таких торгових марок, як наприклад: Bradex в онлайн каталозі Терра Спорт
Тренажер для преса Bradex SF 0036 "Гойдалки" Тренажер для преса Bradex SF 0036 "Гойдалки" - Фото №2 Тренажер для преса Bradex SF 0036 "Гойдалки" - Фото №3

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Тренажер для преса Bradex SF 0036 "Гойдалки""

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

Давно планували зайнятися фігурою? Тренажер для преса Bradex SF 0036 "Гойдалки" допоможе на шляху до мети. В « Тренажери для преса / живота » є все, що необхідно спортсмену. Тренажери для преса / живота обрадує Вас високою якістю. Тренажер для преса Finnlo Ab Trax, чорний (3878) , Тренажер для преса Finnlo Ab Trax, чорний (3878) і Тренажер для преса Finnlo Ab Trax, чорний (3878) від топових світових брендів 6902 Ви зможете побачити в нашій лінійці Тренажери для преса / живота . У нашому інтернет-шоурумі Терраспорт представлений широкий вибір продуктів Тренажери для преса / живота . Замовляйте з швидкою доставкою в Доставка - как было 11.21, Харків, Одеса і інші райони країни спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн