Тренажер для боксу Bob-Box Century

КОД ТОВАРУ: 39114
  • Тренажер для боксу Bob-Box Century
Тренажер для боксу Bob-Box Century
Особливості тренажера: відноситься до групи важких мішків, які не дуже твердий, забезпечує бажану ступінь опору, призначений для відпрацювання ударів і "тичкової" техніки, висота торса може змінюватися в межах 7 положень, підстава заповнюється водою або піском, може бути встановлений вдома, не вимагає кріплення до стелі, безшумний під час тренувань, імітує людське тіло, дозволяє добре відпрацювати точність удару. Кількість рівнів регулювання висоти: 7. Мінімальна висота: 1,5 м. Максимальна висота: 2 м. Вага в наповненому стані: 220 кг.
Century
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
6 699 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 894 грн/МІС
ВІДГУКИ1
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 1 ОГЛЯДИ
АРТИКУЛ
10169
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Тренажер для боксу Bob-Box Century - найвідоміше фірмовий виріб в групі важких мішків. Володіючи всіма достоїнствами традиційних тренувальних мішків, він, тим не менш, не такий твердий, як звичайний важкий мішок, що робить відчуття при ударі менш дискомфортним. Ступінь опору тренажера Bob-Box можна контролювати, змінюючи кількість заливається в нього води. Шар піни, навколишній водяну серцевину, дозволяє удару проникнути всередину. Призначений для відпрацювання ударів і "тичкової" техніки.
Тренажер для боксу Bob-Box Century завдяки імітації людського тіла, дозволяє добре відпрацювати точність удару. Висота торсу може мінятися в межах 7 положень, підстава заповнюється водою або піском. Тренування з тренажером вимагає великої сили ніг, корпусу, рук. Цей мішок можна поставити вдома, він не вимагає кріплення до стелі, як звичайна «груша», практично безшумний під час тренування.
Вже багато років він є хітом продажів.

Особливості тренажера для боксу:
- відноситься до групи важких тренажерів;
- не дуже твердий;
- забезпечує бажану ступінь опору;
- призначений для відпрацювання ударів і "тичкової" техніки;
- висота торса може змінюватися в межах 7 положень;
- підстава заповнюється водою або піском;
- може бути встановлений вдома;
- не вимагає кріплення до стелі;
- безшумний під час тренувань.

Тренажер для боксу Bob-Box Century - точність і сила удару!

Характеристики:
Кількість рівнів регулювання висоти:
7.
Мінімальна висота: 1,5 м.
Максимальна висота: 2 м.
Вага в наповненому стані: 220 кг.

Виробник: Century (США).


Тренажер для боксу Bob-Box Century купити по які завищеною вартістю 6 699 грн в каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Купуйте Одномісні намети і тенти для риболовлі, Двомісні намети і тенти для кемпінгу з доставкою в Києві, а також: Боярці, Бучі, Ізмаїлі і в інших регіонах країни. Також Ви можете купити Тренажеры для бокса таких брендів, як наприклад: Century в каталозі Терра Спорт
Тренажер для боксу Bob-Box Century

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Тренажер для боксу Bob-Box Century"

Коментар: Купил. Через год дома сломалась пружина, соединяющая корпус с основой... Подскажите, можно ли купить отдельно саму пружину?
17 Ноября 2013
Отзыв полезен? Так: 0 / Ні: 0
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ1
Андрей
Купил. Через год дома сломалась пружина, соединяющая корпус с основой... Подскажите, можно ли купить отдельно саму пружину?
17 Ноября 2013
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Тренажери для боксу

Давно планували зайнятися фігурою? Тренажер для боксу Bob-Box Century буде Вашим першим кроком. В « Тренажери для боксу » знайдеться все, що Вам знадобиться. Тренажери для боксу здивує Вас своєю якістю. Тренажер для боксу RDX Tumbler , Тренажер для боксу RDX Tumbler і Тренажер для боксу RDX Tumbler від знаменитих світових виробників 3980 Ви зможете побачити в нашій категорії Тренажери для боксу . У спортивному онлайн-магазині Terrasport представлений величезний асортимент товарів Тренажери для боксу . Оформляйте з дбайливою відправкою в Харків, Одеса, Дніпро і інші райони країни волейбольний м'яч.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн