Брязкальце Tiny Love Дрожащая Равлик

КОД ТОВАРУ: 125901
  • Брязкальце Tiny Love Дрожащая Равлик
Брязкальце Tiny Love Дрожащая Равлик
Вік: від 0 місяців. Матеріал: пластик і текстиль. Особливості: Розвиток дрібної моторики рук. Просте кріплення. Видає приємний неголосний звук. Без дрібних деталей. Зручно хапати.
Tiny Love
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
225 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 30 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Білий
АРТИКУЛ
1112500458
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Брязкальце Tiny Love Дрожащая Равлик   - брязкальце, яка легко кріпиться до різних поверхонь. Вона зроблена з різного текстилю, що допомагає при хапання розвивати моторику рук. А для самих маленьких, равлик пошита з тканини контрастних кольорів, що розвиває зір дитини. Всі матеріали безпечні і гіпоалергенні, дрібні деталі відсутні, кріплення за допомогою засувки «крабик».     

особливості:

·          Розвиток дрібної моторики рук;

·          Просте кріплення;

·          Видає приємний неголосний звук;

·          Без дрібних деталей;

·          Зручно хапати.

Характеристики:

  Вік: від 0 місяців;

  Матеріал: пластик і текстиль.

Виробник: Tiny Love (Ізраїль).

Фірма давно займається розробкою дитячих товарів, іграшок. Виробник вважає, що вони необхідні дитині для правильного виховання і важливі не менше, ніж їжа. Практично всі товари оснащені останніми технологіями і мають інтерактивні і розвиваючі властивості для дитини. Якість і безпека для бренду знаходяться на першому місці. Всі іграшки і товари не тільки комфортні, але ще надійні і довговічні.


Брязкальце Tiny Love Дрожащая Равлик вибрати за доступною вартості 225 грн в каталозі магазина спорттоварів Terrasport. Купуйте Моторні човни зі сланевим підлогою, Моторні човни з настіловим (Air-Deck) підлогою з доставкою в Києві, а також: Кривому Розі, Миколаєві, Маріуполі і в інших регіонах України. Також вибирайте Погремушки таких брендів, як наприклад: Tiny Love в каталозі магазина Terrasport
Брязкальце Tiny Love Дрожащая Равлик

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Брязкальце Tiny Love Дрожащая Равлик"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Брязкальця

Давно хотіли зайнятися спортом? Брязкальце Tiny Love Дрожащая Равлик - це Ваш перший крок. В « Брязкальця » є все, що знадобиться спортсмену. Брязкальця здивує Вас своєю оригінальністю. Брязкальце Tiny Love Дрожащая гусениця Джей , Брязкальце Tiny Love Дрожащая гусениця Джей і Брязкальце Tiny Love Дрожащая гусениця Джей від кращих світових виробників 6657 Ви можете знайти в нашій категорії Брязкальця . У спортивному онлайн-каталозі Terrasport представлений величезний асортимент продуктів Брязкальця . Замовляйте з блискавичною доставкою в Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь і в усі міста України боксерські рукавички.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн