Сокира з чохлом

КОД ТОВАРУ: 101491
  • Сокира з чохлом
Сокира з чохлом
Сокира з чохлом Coghlan's. Матеріал: сталь SK -5 + прогумована ручка. Розмір в складеному стані: 260х93х21 мм. Вага: 415 гр. Особливості: сталеве лезо сокири забезпечить довгу і якісну службу, прогумована ручка впливає на велику ефективність його використання, завдяки чохлу і невеликим розмірам - сокиру зручний в перенесенні.
Coghlan's
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
655 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 87 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
АРТИКУЛ
SC-1160
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Для любителів активного відпочинку в похідних умовах, для туристів або мисливців, незамінним предметом стане сокиру з чохлом Coghlan's. Виробники подбали про транспортування сокири, тому завдяки наявному чохла Ви можете з легкістю кріпити його на поясі. Для більш зручної роботи - ручка сокири прогумована, що підвищує ефективність роботи з ним. Якісний виріб порадує справжніх чоловіків.

особливості:
- сталеве лезо сокири забезпечить довгу і якісну службу;
- прогумована ручка впливає на велику ефективність його використання;
- завдяки чохлу і невеликим розмірам - сокиру зручний в перенесенні.

Сокира з чохлом Coghlan's - для справжніх чоловіків!

Характеристики:
Тип: сокира з чохлом;
Матеріал: сталь SK-5 + прогумована ручка;
Розмір в складеному стані: 260х93х21 мм .;
Вага: 415 гр.

Виробник: Coghlan's (Канада).

Компанія, яка відрізняється своїм стабільною якістю і різноманітністю інновацій, в основному виробляє товари, придатні для кемпінгів. Coghlan's має поняття про задоволення потреб клієнтів, таким чином і займає не малу частку ринку. Фірма є постачальником товарів в Україну вже більше п'яти років.


Сокира з чохлом вибрати за доступною вартості 655 грн в каталозі магазина спорттоварів Terrasport. Купуйте Моторні човни зі сланевим підлогою, Моторні човни з настіловим (Air-Deck) підлогою з доставкою в Києві, а також: Кривому Розі, Миколаєві, Маріуполі і в інших регіонах України. Також вибирайте Топоры таких брендів, як наприклад: Coghlan's в каталозі магазина Terrasport
Сокира з чохлом

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Сокира з чохлом"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Сокири

Давно хотіли зайнятися спортом? Сокира з чохлом - це Ваш перший крок. В « Сокири » є все, що знадобиться спортсмену. Сокири здивує Вас своєю оригінальністю. Чохол на сокиру Novator X10 (NV-201914) , Чохол на сокиру Novator X10 (NV-201914) і Чохол на сокиру Novator X10 (NV-201914) від кращих світових виробників 3824 Ви можете знайти в нашій категорії Сокири . У спортивному онлайн-каталозі Terrasport представлений величезний асортимент продуктів Сокири . Замовляйте з блискавичною доставкою в Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь і в усі міста України боксерські рукавички.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн