Набір похідний (сокира + пила + кресало) Ganzo GSA01-YE

КОД ТОВАРУ: 140330
  • Набір похідний (сокира + пила + кресало) Ganzo GSA01-YE
  • Набір похідний (сокира + пила + кресало) Ganzo GSA01-YE - Фото №2
  • Набір похідний (сокира + пила + кресало) Ganzo GSA01-YE - Фото №3
  • Набір похідний (сокира + пила + кресало) Ganzo GSA01-YE - Фото №4
  • Набір похідний (сокира + пила + кресало) Ganzo GSA01-YE - Фото №5
  • Набір похідний (сокира + пила + кресало) Ganzo GSA01-YE - Фото №6
  • Набір похідний (сокира + пила + кресало) Ganzo GSA01-YE - Фото №7
  • Набір похідний (сокира + пила + кресало) Ganzo GSA01-YE - Фото №8
  • Набір похідний (сокира + пила + кресало) Ganzo GSA01-YE - Фото №9
Набір похідний (сокира + пила + кресало) Ganzo GSA01-YE
Тип: набір (сокира, пила, кресало). Матеріал: нержавіюча сталь, синтетичні матеріали. Довжина пилки: 30 см. Довжина сокири: 34,7 см. Рубаючи кромка: 8 см. Кресало: 7 см. Вага: 0,943 кг. Колір: чорний, жовтий.
Ganzo
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
1 330 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 178 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ
АРТИКУЛ
GSA01-YE
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Набір похідний (сокира + пила + кресало) Ganzo GSA01-YE - буде необхідний в похідних умовах для підготовки дров та розведення багаття. Комплект має компактні розміри невелика вага і упакований в чохол, що важливо при транспортуванні. Сам сокиру виготовлений з високоміцної загартованої нержавіючої сталі, а рукоятка з полімерних матеріалів. Лезо вкрите чорною матовою фарбою для захисту від впливу вологи, смол, виникнення подряпин і відблисків сонця під час роботи. Зручна ручка забезпечує надійний і комфортний хват, на кінці є отвір, в яке можна встановити темляк. Пилка компактно зберігається в порожнистої ручці сокири. Полотно виготовлене з аналогічного сокири металу, а ручка з АВS пластика з зручними виїмками для пальців і отвором для темляка. Невелике кресало зберігається в чохлі сокири і допоможе добути вогонь за будь-яких погодних умовах не дивлячись на стан і якість дров. Чохол має яскравий колір і обладнаний ручкою для перенесення.

особливості:

- три елементи в наборі;

- міцна нержавіюча сталь;

- зручний яскравий чохол;

- ручка сокири з нейлону зі скловолокном;

- ручка пилки з АВS пластика;

- отвір для темляка;

- висока змісту магнію в сплаві кресала.

характеристики:

Тип: набір (сокира, пила, кресало);

Матеріал: нержавіюча сталь, синтетичні матеріали;

Довжина пилки: 30 см;

Довжина сокири: 34,7 см;

Різальна кромка: 8см;

Кресало: 7 см;

Вага: 0,943 кг;

Колір: чорний, жовтий.

Виробник: Ganzo (Китай)

Бренд Ganzo являетcя одним з лідерoв на ринку пo виробництву мультитулов, мисливських, туристичних і рибальських ножів, точилок і аксесуарів. У виготовленні своєї продукції Ganzo іспользyет толькo висококачествeнние матеріaли, для того щоб виріб не підвело в любoй Ситуація, при цьому ціна залишається на доступному рівні.


Набір похідний (сокира + пила + кресало) Ganzo GSA01-YE купити за вигідною ціною 1 330 грн в інтернет магазині товарів для спорту Terra Sport. Вибирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших містах України. Також Ви можете знайти Топоры таких виробників, як наприклад: Ganzo в магазині terrasport.ua
Набір похідний (сокира + пила + кресало) Ganzo GSA01-YE Набір похідний (сокира + пила + кресало) Ganzo GSA01-YE - Фото №2 Набір похідний (сокира + пила + кресало) Ganzo GSA01-YE - Фото №3 Набір похідний (сокира + пила + кресало) Ganzo GSA01-YE - Фото №4 Набір похідний (сокира + пила + кресало) Ganzo GSA01-YE - Фото №5 Набір похідний (сокира + пила + кресало) Ganzo GSA01-YE - Фото №6 Набір похідний (сокира + пила + кресало) Ganzo GSA01-YE - Фото №7 Набір похідний (сокира + пила + кресало) Ganzo GSA01-YE - Фото №8 Набір похідний (сокира + пила + кресало) Ganzo GSA01-YE - Фото №9

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Набір похідний (сокира + пила + кресало) Ganzo GSA01-YE"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Сокири

Давно мрієте зайнятися спортом? Набір похідний (сокира + пила + кресало) Ganzo GSA01-YE буде Вашим першим кроком. В « Сокири » є все, що необхідно спортсмену. Сокири здивує Вас своєю якістю. Сокира тактична Kyson KS-724 black , Сокира тактична Kyson KS-724 black і Сокира тактична Kyson KS-724 black від знаменитих світових виробників 3824 Ви знайдете в нашому розділі Сокири . У спортивному онлайн-магазині terrasport.ua представлений величезний асортимент товарів Сокири . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн