Вимірювач тиску (Німеччина) 4922

КОД ТОВАРУ: 16273
  • Вимірювач тиску (Німеччина) 4922
Вимірювач тиску (Німеччина) 4922
Вимірювач тиску - це апарат, який повинен бути в кожній аптечці. Регулярний контроль тиску допоможе Вам стежити за своїм самопочуттям і виявляти найменші ознаки порушень. Хворіють людям тонометр підкаже, коли необхідно прийняти ліки, допоможе визначити причини підвищення артеріального тиску. Модель оснащена блоком пам'яті, який дозволяє записувати історію вимірювань. Систематичні записи дозволять лікарю отримати більш повну картину захворювання і правильно призначити лікування.
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
645 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 86 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ
АРТИКУЛ
4922
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Вимірювач тиску - це апарат, який повинен бути в кожній аптечці. Регулярний контроль тиску допоможе Вам стежити за своїм самопочуттям і виявляти найменші ознаки порушень. Хворіють людям тонометр підкаже, коли необхідно прийняти ліки, допоможе визначити причини підвищення артеріального тиску. Модель оснащена блоком пам'яті, який дозволяє записувати історію вимірювань. Систематичні записи дозволять лікарю отримати більш повну картину захворювання і правильно призначити лікування. Даний апарат є повністю автоматичним, що робить його експлуатацію більш простий, а отримані дані більш точними. Модель також має великий ЖК монітором, що дозволяє чітко бачити все відображаються вимірювання, що дуже добре для людей похилого віку або людей з вадами зору. Працює тонометр від двох батарейок типу АА. Щоб економити енергію і продовжити термін роботи акумуляторів, прилад оснащений функцією автоматичного вимкнення. Німецька якість, практичність і високий рівень комфорту роблять модель прекрасним помічником для всієї родини.

Область виміру: зап'ясті.

Вимірювання діапазону артеріального тиску: 0-299 мм рт. ст.

Вимірювання діапазону пульсу: 40-180 ударів / хв.

Додаткові характеристики:

- автоматичний вимикач;

- функція запису на 60 вимірюваних результатів;

- індикатор заряду батареї;

- харчування на батарейках: 2 x 1.5 B (AA);

- відповідає EN 1060.

Виробник: Німеччина.


Вимірювач тиску (Німеччина) 4922 купити по реально виправданою вартості 645 грн в інтернет каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Купуйте Тримісні одношарові намети для пляжу, Чотиримісні двокімнатні намети з доставкою в Києві, а також: Хмельницькому, Рівне, Кропивницького і в інших містах країни. Також подивіться Аксессуары для красоты и здоровья таких брендів, як наприклад: в інтернет каталозі Терраспорт
Вимірювач тиску (Німеччина) 4922

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Вимірювач тиску (Німеччина) 4922"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Аксесуари для краси та здоров'я

Давно мріяли зайнятися здоров'ям? Вимірювач тиску (Німеччина) 4922 допоможе досягти мети. В « Аксесуари для краси та здоров'я » знайдеться все, що знадобиться спортсмену. Аксесуари для краси та здоров'я порадує Вас високою якістю. Тренажер для спины и позвоночника Back Magic (FO-126297) , Тренажер для спины и позвоночника Back Magic (FO-126297) і Тренажер для спины и позвоночника Back Magic (FO-126297) від кращих світових брендів 1421 Ви побачите в нашій категорії Аксесуари для краси та здоров'я . У нашому інтернет-маркеті Terrasport представлений широкий вибір позицій Аксесуари для краси та здоров'я . Оформляйте з блискавичною доставкою в Хмельницький, Рівне, Кропивницький і в будь-яке місто країни дитячий самокат.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн