Вимірювач тиску (Німеччина) 4907

КОД ТОВАРУ: 16272
  • Вимірювач тиску (Німеччина) 4907
Вимірювач тиску (Німеччина) 4907
Вимірювач тиску - це апарат, який повинен бути в кожній аптечці. Регулярний контроль тиску допоможе Вам стежити за своїм самопочуттям і виявляти найменші ознаки порушень. Хворіють людям тонометр підкаже, коли необхідно прийняти ліки, допоможе визначити причини підвищення артеріального тиску. Модель оснащена блоком пам'яті, який дозволяє записувати історію вимірювань. Систематичні записи дозволять лікарю отримати більш повну картину захворювання і правильно призначити лікування. Даний апарат є повністю автоматичним, що робить його експлуатацію більш простий, а отримані дані більш точними.
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
1 035 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 138 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ
АРТИКУЛ
4907
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Вимірювач тиску - це апарат, який повинен бути в кожній аптечці. Регулярний контроль тиску допоможе Вам стежити за своїм самопочуттям і виявляти найменші ознаки порушень. Хворіють людям тонометр підкаже, коли необхідно прийняти ліки, допоможе визначити причини підвищення артеріального тиску. Модель оснащена блоком пам'яті, який дозволяє записувати історію вимірювань. Систематичні записи дозволять лікарю отримати більш повну картину захворювання і правильно призначити лікування. Даний апарат є повністю автоматичним, що робить його експлуатацію більш простий, а отримані дані більш точними. Модель також має великий ЖК монітором, що дозволяє чітко бачити все відображаються вимірювання, що дуже добре для людей похилого віку або людей з вадами зору. Апарат повідомляє про початок і закінчення процедури звуковим сигналом, роблячи експлуатацію більш комфортною. Працює тонометр від чотирьох батарейок типу АА. Щоб економити енергію і продовжити термін роботи акумуляторів, прилад оснащений функцією автоматичного вимкнення, яка спрацьовує після трьох хвилин бездіяльності. Німецька якість, практичність і високий рівень комфорту роблять модель прекрасним помічником для всієї родини.

Область виміру: верхня частина руки.

Вимірювання діапазону кров'яного тиску: 20-300 mmHg.

Вимірювання діапазону пульсу: 30-180 ударів / хв.

Додаткові характеристики:

- точне вимірювання через обчислення зваженого середнього числа;

- індикація трьох величин (верхнє, нижнє тиск, пульс);

- додатковий великий ЖК монітор;

- автоматичний акустичний сигнал на початку / кінці виміру;

- автоматичний вимикач (після 3 хвилин бездіяльності) для тривалого терміну служби акумулятора;

- функція запису на 90 вимірюваних результатів;

- зручна сумка для зберігання;

- індикатор заряду батареї;

- харчування на батарейках: 4 x 1.5 B (AA);

- відповідає EN 1060.

Виробник: Німеччина.


Вимірювач тиску (Німеччина) 4907 підібрати і купити за реальною ціною 1 035 грн в електронному магазині спортивного інвентарю Терраспорт. Підбирайте Термоси для напоїв з пластика, Термоси для їжі з пластика з доставкою в Києві, а також: Полтаві, Чернігові, Черкасах і в інших областях України. Також замовте Аксессуары для красоты и здоровья таких торгових марок, як наприклад: в електронному магазині Terra Sport
Вимірювач тиску (Німеччина) 4907

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Вимірювач тиску (Німеччина) 4907"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Аксесуари для краси та здоров'я

Давно хочете зайнятися фігурою? Вимірювач тиску (Німеччина) 4907 допоможе почати легко. В « Аксесуари для краси та здоров'я » є все, що Вам знадобиться. Аксесуари для краси та здоров'я обрадує Вас своєю надійністю. Картридж змінний для фотоепілятора Beurer HL 100 , Картридж змінний для фотоепілятора Beurer HL 100 і Картридж змінний для фотоепілятора Beurer HL 100 від кращих світових постачальників 1421 Ви зможете знайти в нашій лінійці Аксесуари для краси та здоров'я . У спортивному інтернет-шопі Терраспорт представлений широкий асортимент товарів Аксесуари для краси та здоров'я . Замовляйте з блискавичною відправкою в Полтава, Чернігів, Черкаси і інші райони України спортивний одяг.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн