Толстовка Leone Legionarivs Fleece сіра

КОД ТОВАРУ: 128537
  • Толстовка Leone Legionarivs Fleece сіра
  • Толстовка Leone Legionarivs Fleece сіра - Фото №2
  • Толстовка Leone Legionarivs Fleece сіра - Фото №3
Толстовка Leone Legionarivs Fleece сіра
Матеріал: 100% бавовна; Розмір: S, M, L, XL; Сірий колір. Особливості: яскравий і стильний малюнок; зручно сідає і не сковує рухи; якісна накатка; регульований капюшон на шнурку; наявність манжет і еластичного пояса; не втрачає колір і форму після прання; логотип Leone.
Leone
КУПИТИ
ЦІНА:
3 079 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 411 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Сірий
Розмір
S, M, L, XL, XXL
Тип
Толстовка
АРТИКУЛ
500063
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Толстовка Leone Legionarivs Fleece сіра - це дуже зручна і стильна толстовка з капюшоном, що виділяється незвичайним дизайном і яскравим малюнком. Футболка виконана з дуже м'якою бавовняною тканини приємною до тіла. Дизайном продуманий капюшон зі шнурком, який захищає від дощу, манжети і еластичний пояс забезпечують зручну посадку. Толстовка добре зберігає свій яскравий колір і первинний зовнішній вигляд навіть після великої кількості прань, завдяки якісній накатці. Лінійка Legionarivs була створена спільно з чемпіоном ММА і була названа в його честь.

особливості:
- яскравий і стильний малюнок;
- зручно сідає і не сковує рухи;
- якісна накатка;
- регульований капюшон на шнурку;
- наявність манжет і еластичного пояса;
- не втрачає колір і форму після прання;
- логотип Leone.

Характеристики:
Матеріал: 100% бавовна;
Розмір: S, M, L, XL;
Колір: сірий.

Виробник: Leone (Італія).
Leone - це італійський виробник, що спеціалізується на випуску екіпіровки і різного устаткування для боксу. Leone пропонує товари високої якості з сучасним дизайном. Гнучка цінова політика компанії дозволяє купувати товари широкого кола споживачів.


Толстовка Leone Legionarivs Fleece сіра купити за вигідною ціною 3 079 грн в онлайн магазині товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Дитячі рюкзаки рожевого кольору, Дитячі рюкзаки червоного кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Мужские свитера и пуловеры таких торгових марок, як наприклад: Leone в онлайн магазині Терра Спорт
Толстовка Leone Legionarivs Fleece сіра Толстовка Leone Legionarivs Fleece сіра - Фото №2 Толстовка Leone Legionarivs Fleece сіра - Фото №3

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Толстовка Leone Legionarivs Fleece сіра"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Чоловічі светри та пуловери

Давно мрієте зайнятися спортом? Толстовка Leone Legionarivs Fleece сіра буде Вашим першим кроком. В « Чоловічі светри та пуловери » є все, що необхідно спортсмену. Чоловічі светри та пуловери здивує Вас своєю якістю. Джемпер чоловічий Craft Pin Halfzip Man AW 17, чорний (1905362-999603) , Джемпер чоловічий Craft Pin Halfzip Man AW 17, чорний (1905362-999603) і Джемпер чоловічий Craft Pin Halfzip Man AW 17, чорний (1905362-999603) від знаменитих світових виробників 2134 Ви знайдете в нашому розділі Чоловічі светри та пуловери . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Чоловічі светри та пуловери . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн