Точилка механічна Work Sharp Professional Precision Adjust Knife Sharpener, WSBCHPAJ-PRO

КОД ТОВАРУ: 526592
  • Точилка механічна Work Sharp Professional Precision Adjust Knife Sharpener, WSBCHPAJ-PRO
Точилка механічна Work Sharp Professional Precision Adjust Knife Sharpener, WSBCHPAJ-PRO
Опис механічного точила Work Sharp Professional Precision Adjust Knife Sharpener, WSBCHPAJ-PRO: Точильна система Professional Precision Adjust — це професійний пристрій для поетапного догляду за ножами будь-якого типу, починаючи з мініатюрних кишенькових інструментів зі складаним клинком і закінчуючи кухонним інвентарем. Однією з корисних функцій моделі є можливість регулювання кута заточування в межах від 15° до 30° за допомогою цифрового індикатора кута. Точило оснащене одним стрижнем зі змінними абразивними пластинами для різних етапів обробки клинків. Розмір кожної пластини складає 2.5 х 15 сантиметрів. Комплектація включає п'ять таких пластин різної зернистості: 220, 320, 400, 600 та 800 грит. Матеріал пластин — алмаз, який ефективно протистоїть зношуванню та зберігає цілісність, навіть якщо аксесуар випадково впав зі столу під час використання точильної системи. Алмазний абразив легко справляється з грубим заточуванням та правкою ріжучої кромки, а також швидко очищається після експлуатації. Для цього достатньо сполоснути пластину під проточною водою. Крім алмазних пластин до набору входить керамічний абразив, за допомогою якого можна доглядати за серейторним лезом, а також ремінець із натуральної шкіри. Ремінець відповідає за фінішне полірування клинка та надає металевій поверхні дзеркального блиску. Система Professional Precision Adjust має міцний корпус із металу з важкою основою для максимальної стійкості конструкції на гладкій поверхні столу. Інноваційний затискач V-Block Clamp™ дозволяє міцно зафіксувати інструмент, щоб він не вислизнув із системи під час заточування і не поранив руку. Крім самої системи в комплектації можна знайти мініатюрну платформу для прискореної обробки невеликих складаних ножів із кутом заточування 15°. Особливості: професійна точильна система для поетапного догляду за різними типами інструментів; підходить для заточування ножів кишенькового, туристичного, мисливського типів і кухонного інвентарю; комплект включає 5 алмазних пластин зернистістю 320, 400, 600, 800 грит, керамічний абразив та шкіряний ремінець; розмір змінних пластин – 2.5 х 15 см; регульований кут заточування в межах 15°-30°; до набору включено цифровий індикатор кута; наявність портативної платформи для заточування складаних ножів під кутом 15°; металевий корпус із важкою основою.
Work Sharp
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
16 490 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 2201 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ
АРТИКУЛ
63155
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Опис механічного точила Work Sharp Professional Precision Adjust Knife Sharpener, WSBCHPAJ-PRO:

Точильна система Professional Precision Adjust — це професійний пристрій для поетапного догляду за ножами будь-якого типу, починаючи з мініатюрних кишенькових інструментів зі складаним клинком і закінчуючи кухонним інвентарем. Однією з корисних функцій моделі є можливість регулювання кута заточування в межах від 15° до 30° за допомогою цифрового індикатора кута.

Точило оснащене одним стрижнем зі змінними абразивними пластинами для різних етапів обробки клинків. Розмір кожної пластини складає 2.5 х 15 сантиметрів. Комплектація включає п'ять таких пластин різної зернистості: 220, 320, 400, 600 та 800 грит. Матеріал пластин — алмаз, який ефективно протистоїть зношуванню та зберігає цілісність, навіть якщо аксесуар випадково впав зі столу під час використання точильної системи. Алмазний абразив легко справляється з грубим заточуванням та правкою ріжучої кромки, а також швидко очищається після експлуатації. Для цього достатньо сполоснути пластину під проточною водою.

Крім алмазних пластин до набору входить керамічний абразив, за допомогою якого можна доглядати за серейторним лезом, а також ремінець із натуральної шкіри. Ремінець відповідає за фінішне полірування клинка та надає металевій поверхні дзеркального блиску.

Система Professional Precision Adjust має міцний корпус із металу з важкою основою для максимальної стійкості конструкції на гладкій поверхні столу. Інноваційний затискач V-Block Clamp™ дозволяє міцно зафіксувати інструмент, щоб він не вислизнув із системи під час заточування і не поранив руку. Крім самої системи в комплектації можна знайти мініатюрну платформу для прискореної обробки невеликих складаних ножів із кутом заточування 15°.

Особливості:
  • професійна точильна система для поетапного догляду за різними типами інструментів;
  • підходить для заточування ножів кишенькового, туристичного, мисливського типів і кухонного інвентарю;
  • комплект включає 5 алмазних пластин зернистістю 320, 400, 600, 800 грит, керамічний абразив та шкіряний ремінець;
  • розмір змінних пластин – 2.5 х 15 см;
  • регульований кут заточування в межах 15°-30°;
  • до набору включено цифровий індикатор кута;
  • наявність портативної платформи для заточування складаних ножів під кутом 15°;
  • металевий корпус із важкою основою.
  • Для лезвийз прямою заточкою, з серрейторною заточкою
  • Зернистость220 гріт , 320 гріт , 400 гріт , 600 гріт , 800 гріт
  • Материал точилаалмазний, керамічний, шкіряний
  • Типмеханічні
  • Тип товараТочила для ножів

Точилка механічна Work Sharp Professional Precision Adjust Knife Sharpener, WSBCHPAJ-PRO підібрати і купити за реальною ціною 16 490 грн в електронному магазині спортивного інвентарю Терраспорт. Підбирайте Термоси для напоїв з пластика, Термоси для їжі з пластика з доставкою в Києві, а також: Полтаві, Чернігові, Черкасах і в інших областях України. Також замовте Точилки таких торгових марок, як наприклад: Work Sharp в електронному магазині Terra Sport
Точилка механічна Work Sharp Professional Precision Adjust Knife Sharpener, WSBCHPAJ-PRO

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Точилка механічна Work Sharp Professional Precision Adjust Knife Sharpener, WSBCHPAJ-PRO"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Стругачки

Давно хочете зайнятися фігурою? Точилка механічна Work Sharp Professional Precision Adjust Knife Sharpener, WSBCHPAJ-PRO допоможе почати легко. В « Стругачки » є все, що Вам знадобиться. Стругачки обрадує Вас своєю надійністю. Work Sharp Точилка кухонна механічна Pull Through Kitchen WSKTNPTS-I , Work Sharp Точилка кухонна механічна Pull Through Kitchen WSKTNPTS-I і Work Sharp Точилка кухонна механічна Pull Through Kitchen WSKTNPTS-I від кращих світових постачальників 4014 Ви зможете знайти в нашій лінійці Стругачки . У спортивному інтернет-шопі Терраспорт представлений широкий асортимент товарів Стругачки . Замовляйте з блискавичною відправкою в Полтава, Чернігів, Черкаси і інші райони України спортивний одяг.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн