Точилка для ножиць електрична Chef's Choice CH / 500

КОД ТОВАРУ: 76379
  • Точилка для ножиць електрична Chef's Choice CH / 500
Точилка для ножиць електрична Chef's Choice CH / 500
Особливості точила: електрична, для заточування кухонних / побутових / ремісничих / кравецьких ножиць, патентовані магнітні напрямні, автоматично виставляється кут заточування, двоетапна система заточування, призначена для лівшів, не можна заточувати ножиці з пилою / фестонні ножиці / манікюрні ножиці / ножиці для різання жерсті / ножі. Потужність двигуна: 75 Вт. Тип направляючої кута заточки: магнітна. Кількість етапів заточки: 2. Кут заточки: для ножиць. Необхідний час заточування: 1-2хв. Термін служби: 1500-2000 циклів заточування.
Chef's Choice
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
4 016 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 536 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

АРТИКУЛ
CH-500
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Точилка для ножиць електрична Chef's Choice CH / 500 призначена для заточування кухонних ножиць для птаха, побутових, ремісничих, а також тонких кравецьких ножиць. Патентовані магнітні напрямні кута самі фіксують лезо ножиць під необхідним кутом заточки. Система заточування двоетапна: перший слот з грубозернистими абразивними дисками, другий слот (fine) з дрібнозернистими дисками.
Точилка для ножиць електрична Chef's Choice CH / 500 підходить для заточування якісних професійних ножиць. Для заточки не потрібно розбирати ножиці. Може використовуватися для заточування ножиць для лівшів. Не можна заточувати ножиці з пилою, фестонні ножиці, манікюрні ножиці, ножиці для різання жерсті, а також ножі.

Особливості точила:
- електрична;
- для заточування кухонних / побутових / ремісничих / кравецьких ножиць;
- патентовані магнітні напрямні;
- автоматично виставляється кут заточування;
- двоетапна система заточування;
- призначена для лівшів;
- не можна заточувати ножиці з пилою / фестонні ножиці / манікюрні ножиці / ножиці для різання жерсті / ножі.

Точилка для ножиць електрична Chef's Choice CH / 500 - гарантує професійний підхід!

Характеристики:
Потужність двигуна: 75 Вт.
Тип направляючої кута заточки: магнітна.
Кількість етапів заточки: 2.
Кут заточування: для ножиць.
Необхідний час заточування: 1-2хв.
Термін служби: 1500-2000 циклів заточування.

Виробник: Chef's Choice (США).
Торгова марка Chef's Choice належить американській компанії EdgeCraft, заснованої в 1984 році До сьогоднішнього дня підприємство стало світовим лідером у виробництві продукції по ультрасучасним технологіям. Лінійка професійних інструментів EdgeCraft включає численні моделі точилок: від економічних механічних і компактних електричних точилок для домашнього використання до професійних точильних станцій.


Точилка для ножиць електрична Chef's Choice CH / 500 підібрати і замовити по які завищеною вартістю 4 016 грн в онлайн каталозі спортивних товарів та інвентарю terrasport.ua. Підбирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Ізмаїлі, Харкові, Одесі і в інших областях країни. Також Ви можете купити Точилки таких торгових марок, як наприклад: Chef's Choice в онлайн каталозі Терра Спорт
Точилка для ножиць електрична Chef's Choice CH / 500

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Точилка для ножиць електрична Chef's Choice CH / 500"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Стругачки

Давно планували зайнятися фігурою? Точилка для ножиць електрична Chef's Choice CH / 500 допоможе на шляху до мети. В « Стругачки » є все, що необхідно спортсмену. Стругачки обрадує Вас високою якістю. Work Sharp Точилка електрична WSKTS2-I , Work Sharp Точилка електрична WSKTS2-I і Work Sharp Точилка електрична WSKTS2-I від топових світових брендів 4014 Ви зможете побачити в нашій лінійці Стругачки . У нашому інтернет-шоурумі Терраспорт представлений широкий вибір продуктів Стругачки . Замовляйте з швидкою доставкою в Доставка - как было 11.21, Харків, Одеса і інші райони країни спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн