Точилка для ножів механічна універсальна Chef's Choice СН / 4623

КОД ТОВАРУ: 76364
  • Точилка для ножів механічна універсальна Chef's Choice СН / 4623
Точилка для ножів механічна універсальна Chef's Choice СН / 4623
Особливості точила: механічна, для азіатських / європейських ножів, триетапна, дуже швидка, використовуються направляючі для кута заточки в 15/20 градусів, точильні диски покриті 100% - ми алмазними абразивами, одночасна заточка двох сторін леза, ріжучакромка ножа набуває форму арки, ергономічна рукоятка з м'якого полімеру, надійно утримується в руці, дозволяє правити серрейторное ножі (з пилою), підходить для лівшів і правшів. Кількість етапів заточки: 3. Кут заточування (в градусах): 15/20.
Chef's Choice
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
1 269 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 169 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

АРТИКУЛ
CH-4623
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Точилка для ножів механічна універсальна Chef's Choice СН / 4623 є найшвидшою на сьогоднішній день триетапної ручної точила для європейських і японських ножів. У цій моделі використовуються напрямні кута для гарантії правильного кута заточування в 20 градусів (для європейських ножів) і 15 градусів (для азіатських ножів). Точильні диски покриті 100% - ми алмазними абразивами, які стійкі до пошкоджень і служать у декілька разів довше, ніж керамічні точильні диски. Обидві сторони леза одночасно формуються і заточуються.
Точилка для ножів механічна універсальна Chef's Choice СН / 4623 на двох перших етапах заточування дозволяє створити перший основний кут заточки (15 або 20 градусів), на третьому етапі, завдяки алмазним частинкам розміром з мікрон, утворюється мікро-кут і зубці. Ріжуча кромка ножа набуває форму арки, на стику двох ліній якої є мікроскопічні зубці, легко розрізають волокнисту їжу. Така форма ріжучої кромки сприяє збереженню гостроти ножа. Ергономічна рукоятка з м'якого полімеру надійно утримується в руці. На третьому етапі можна правити також серрейтірованние ножі (з пилою). Точилка не призначена для ножів з одностороннім заточуванням, ножиць і керамічних ножів.


Особливості точила:
- механічна;
- для азіатських / європейських ножів;
- триетапна;
- дуже швидка;
- використовуються напрямні для кута заточки в 15/20 градусів;
- точильні диски покриті 100% - ми алмазними абразивами;
- одночасна заточка двох сторін леза;
- ріжучакромка ножа набуває форму арки;
- ергономічна рукоятка з м'якого полімеру;
- надійно утримується в руці;
- дозволяє правити серрейторное ножі (з пилою);
- підходить для лівшів і правшів.

Точилка для ножів механічна універсальна Chef's Choice СН / 4623 - для заточування азіатських і європейських ножів!

Характеристики:
Механічна.
Для азіатських / європейських ножів.
Кількість етапів заточки:
3.
Кут заточування (в градусах): 15/20 ..


Виробник: Chef's Choice (США).
Торгова марка Chef's Choice належить американській компанії EdgeCraft, заснованої в 1984 році До сьогоднішнього дня підприємство стало світовим лідером у виробництві продукції по ультрасучасним технологіям. Лінійка професійних інструментів EdgeCraft включає численні моделі точилок: від економічних механічних і компактних електричних точилок для домашнього використання до професійних точильних станцій.


Точилка для ножів механічна універсальна Chef's Choice СН / 4623 купити по які завищеною вартістю 1 269 грн в каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Купуйте Одномісні намети і тенти для риболовлі, Двомісні намети і тенти для кемпінгу з доставкою в Києві, а також: Боярці, Бучі, Ізмаїлі і в інших регіонах країни. Також Ви можете купити Точилки таких брендів, як наприклад: Chef's Choice в каталозі Терра Спорт
Точилка для ножів механічна універсальна Chef's Choice СН / 4623

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Точилка для ножів механічна універсальна Chef's Choice СН / 4623"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Стругачки

Давно планували зайнятися фігурою? Точилка для ножів механічна універсальна Chef's Choice СН / 4623 буде Вашим першим кроком. В « Стругачки » знайдеться все, що Вам знадобиться. Стругачки здивує Вас своєю якістю. Точилка для ножів механічна Chef's Choice CH / 464 , Точилка для ножів механічна Chef's Choice CH / 464 і Точилка для ножів механічна Chef's Choice CH / 464 від знаменитих світових виробників 4014 Ви зможете побачити в нашій категорії Стругачки . У спортивному онлайн-магазині Terrasport представлений величезний асортимент товарів Стругачки . Оформляйте з дбайливою відправкою в Харків, Одеса, Дніпро і інші райони країни волейбольний м'яч.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн