Точилка для ножів механічна Chef's Choice CH / 464

КОД ТОВАРУ: 76366
  • Точилка для ножів механічна Chef's Choice CH / 464
Точилка для ножів механічна Chef's Choice CH / 464
Особливості точила: для ножів європейського типу, дуже швидка, створює гостру ріжучу кромку з мікро-зубцями, двоетапна заточка, точильні диски покриті 100% - ми алмазними абразивами, кут заточки 20 градусів, ріжучакромка ножа має форму арки, диски підходять для заточування ножів з будь-якої стали, модель має ергономічну ручку, легкий безпечний хват, наявність гумових ніжок для додаткової стабільності. Кут заточування (в градусах): 20. Колір: чорний.
Chef's Choice
  • Кимоно для карате Сombat Budo белое + пояс в подарок
  • Кимоно для карате Combat Budo черное
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
1 557 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 208 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

АРТИКУЛ
CH-464
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Точилка для ножів механічна Chef's Choice CH / 464 - для ножів європейського типу, здатна надати ножів гостроту за секунди. Точилка створює надзвичайно гостру ріжучу кромку з мікро-зубцями для роботи зі звичайними і волокнистими продуктами. У моделі 464 використовується двоетапна заточка на 100% -х алмазних абразивах і створюється кут заточки 20 градусів.
Подвійний кут, що отримується в процесі заточування, сприяє збереженню гостроти ножа. Ріжуча кромка ножа має форму арки, на стику двох ліній якої є мікроскопічні зубці, легко пилящие волокнисту їжу.
Точилка для ножів механічна Chef's Choice CH / 464 оснащена алмазними абразивними дисками, стійкими до пошкоджень і службовцями в кілька разів довше, ніж керамічні точильні диски. Вони підходять для заточування ножів з будь-якої стали як простих, так і серрейторное (з пилою на ріжучої кромці). Модель має ергономічну ручку для легкого, безпечного хвата і гумові ніжки для додаткової стабільності.

Особливості точила:
- для ножів європейського типу;
- дуже швидка;
- створює гостру ріжучу кромку з мікро-зубцями;
- двоетапна заточка;
- точильні диски покриті 100% - ми алмазними абразивами;
- кут заточки 20 градусів;
- ріжучакромка ножа має форму арки;
- диски підходять для заточування ножів з будь-якої стали;
- модель має ергономічну ручку;
- легкий безпечний хват;
- наявність гумових ніжок для додаткової стабільності.

Точилка для ножів механічна Chef's Choice CH / 464 - якість, надійність, довговічність!

Характеристики:
Для ножів європейського типу.
Кут заточування (в градусах):
20.
Колір: чорний.

Виробник: Chef's Choice (США).
Торгова марка Chef's Choice належить американській компанії EdgeCraft, заснованої в 1984 році До сьогоднішнього дня підприємство стало світовим лідером у виробництві продукції по ультрасучасним технологіям. Лінійка професійних інструментів EdgeCraft включає численні моделі точилок: від економічних механічних і компактних електричних точилок для домашнього використання до професійних точильних станцій.


Точилка для ножів механічна Chef's Choice CH / 464 купити за вигідною ціною 1 557 грн в електронному каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Спальні літні мішки ковдри, Спальні зимові мішки ковдри з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Точилки таких торгових марок, як наприклад: Chef's Choice в електронному каталозі Терраспорт
Точилка для ножів механічна Chef's Choice CH / 464

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Точилка для ножів механічна Chef's Choice CH / 464"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Стругачки

Давно мрієте зайнятися спортом? Точилка для ножів механічна Chef's Choice CH / 464 буде Вашим першим кроком. В « Стругачки » є все, що необхідно спортсмену. Стругачки здивує Вас своєю якістю. Точилка для ножів і ножиць електромеханічна EdgeWare 50066 , Точилка для ножів і ножиць електромеханічна EdgeWare 50066 і Точилка для ножів і ножиць електромеханічна EdgeWare 50066 від знаменитих світових виробників 4014 Ви знайдете в нашому розділі Стругачки . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Стругачки . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн