Точилка для ножів і ножиць механічна Chef's Choice CH / 480KS

КОД ТОВАРУ: 76391
  • Точилка для ножів і ножиць механічна Chef's Choice CH / 480KS
Точилка для ножів і ножиць механічна Chef's Choice CH / 480KS
Особливості точила: механічна, компактна, для заточування ножів і ножиць з будь-якої стали, гарантує професійну заточку, заточує кухонні / побутові / кишенькові / туристичні ножі, заточує побутові / швейні / ремісничі ножиці, підходить для ножів з серрейторное лезами, дворівнева система заточування, патентовані напрямні кута заточування, може використовуватися правшів і лівшів. Кількість етапів заточки: 2.
Chef's Choice
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
882 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 118 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

АРТИКУЛ
CH-480KS
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Точилка для ножів і ножиць механічна Chef's Choice CH / 480KS поєднує в собі функції заточування ножів і ножиць в одному зручному і компактному приладі. Ця модель підходить для заточування ножів з будь-якої стали. Професійно заточує кухонні, побутові, кишенькові та туристичні ножі, інструменти, рибальські гачки, а також різноманітні побутові, швейні, ремісничі ножі і ножиці. Інструменти і рибальські гачки заточуються за допомогою допоміжних елементів.
Точилка для ножів і ножиць механічна Chef's Choice CH / 480KS завдяки двоетапної системі заточки дозволяє швидко і без зусиль заточити ніж. На першому етапі відбувається правка кромки за допомогою стовідсоткового алмазного абразиву; на другому етапі відбувається доведення і полірування високозерністим алмазним абразивом. Термін служби алмазних абразивних елементів в десятки разів перевищує аналогічні керамічні точильні диски. Патентовані напрямні, що фіксують ніж під необхідним кутом заточки, дозволяють здійснити якісну заточку інструментів навіть любителю.

Особливості точила:
- механічна;
- компактна;
- для заточування ножів і ножиць з будь-якої стали;
- гарантує професійну заточку;
- заточує кухонні / побутові / кишенькові / туристичні ножі;
- заточує побутові / швейні / ремісничі ножиці;
- дворівнева система заточування;
- патентовані напрямні кута заточування;
- може використовуватися правшів і лівшів.


Точилка для ножів і ножиць механічна Chef's Choice CH / 480KS - незамінна в побуті!

Характеристики:
Кількість етапів заточки: 2.
Може використовуватися правшів і лівшів.

Виробник: Chef's Choice (США).
Торгова марка Chef's Choice належить американській компанії EdgeCraft, заснованої в 1984 році До сьогоднішнього дня підприємство стало світовим лідером у виробництві продукції по ультрасучасним технологіям. Лінійка професійних інструментів EdgeCraft включає численні моделі точилок: від економічних механічних і компактних електричних точилок для домашнього використання до професійних точильних станцій.


Точилка для ножів і ножиць механічна Chef's Choice CH / 480KS вибрати за доступною вартості 882 грн в каталозі магазина спорттоварів Terrasport. Купуйте Моторні човни зі сланевим підлогою, Моторні човни з настіловим (Air-Deck) підлогою з доставкою в Києві, а також: Кривому Розі, Миколаєві, Маріуполі і в інших регіонах України. Також вибирайте Точилки таких брендів, як наприклад: Chef's Choice в каталозі магазина Terrasport
Точилка для ножів і ножиць механічна Chef's Choice CH / 480KS

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Точилка для ножів і ножиць механічна Chef's Choice CH / 480KS"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Стругачки

Давно хотіли зайнятися спортом? Точилка для ножів і ножиць механічна Chef's Choice CH / 480KS - це Ваш перший крок. В « Стругачки » є все, що знадобиться спортсмену. Стругачки здивує Вас своєю оригінальністю. Точилка Boker Vulkanus II , Точилка Boker Vulkanus II і Точилка Boker Vulkanus II від кращих світових виробників 4014 Ви можете знайти в нашій категорії Стругачки . У спортивному онлайн-каталозі Terrasport представлений величезний асортимент продуктів Стругачки . Замовляйте з блискавичною доставкою в Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь і в усі міста України боксерські рукавички.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн