Точилка для ножів і ножиць електромеханічна EdgeWare 50066

КОД ТОВАРУ: 76385
  • Точилка для ножів і ножиць електромеханічна EdgeWare 50066
Точилка для ножів і ножиць електромеханічна EdgeWare 50066
Особливості точила: електромеханічна, підходить для європейських ножів, відновлює ріжучу кромку, виробляє доведення і правку клинка, висувна точилка для ножиць, стильний корпус з нержавіючої сталі, обрезиненная поверхню корпусу, нескользящие гумові ніжки, проріз для чищення точила в основі корпусу. Потужність: 66,5 Вт. Вага: 2, 6 кг.
EdgeWare
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
2 755 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 368 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

АРТИКУЛ
50066
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Точилка для ножів і ножиць електромеханічна EdgeWare 50066 призначена для заточування ножів і ножиць. Поєднує в собі інструменти, що дозволяють швидко відновити ріжучу кромку на алмазних абразивах відразу з двох сторін, провести доведення або правку клинка на керамічних каменях, а так само заточити ножиці, як стандартні, так і для лівшів.
Точилка для ножів і ножиць електромеханічна EdgeWare 50066 являє собою просту у використанні і ефективну точилку, призначену для ножів і ножиць. Дозволяє заточувати ножі з прямими і серрейторное клинками, а також ножиці. Підходить як для правшів, так і для лівшів. Заточувальні диски, використовувані покриті шаром монокристалічних алмазів мікронного розміру. Ці диски зроблені в США відповідно до строгих допусками, що гарантує відмінну якість. Таким чином, ваші клинки захищені від поломок і перегріву при використанні точила.


Особливості точила:
- електромеханічна;
- підходить для європейських ножів;
- відновлює ріжучу кромку;
- виробляє доведення і правку клинка;
- висувна точилка для ножиць;
- стильний корпус з нержавіючої сталі;
- обрезиненная поверхню корпусу;
- нескользящие гумові ніжки;
- проріз для чищення точила в основі корпусу.


Точилка для ножів і ножиць електромеханічна EdgeWare 50066 - якість і зручність!

Характеристики:
Потужність: 66,5 Вт.
Вага: 2,6 кг.
Матеріал корпусу: нержавіюча сталь.

Виробник: EdgeWare (США, зроблено в Китаї).
Торгова марка EdgeWare належить компанії Smith's, яка ось уже 125 років поставляє на світовий ринок чудову високоякісну продукцію. Точила, пропоновані EdgeWare, дозволяють заточувати не тільки ножі, але і ножиці (швейні, господарські, кухонні ножиці). Для цілей заточування технологи компанії використовують природні і штучні абразиви - алмази, карбід, кераміку, синтетичні камені. Компанія удостоїлася звання "The Edge Expert" - "Експерт по гостроті".


Точилка для ножів і ножиць електромеханічна EdgeWare 50066 купити за вигідною ціною 2 755 грн в магазині товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Телескопічіскіе карбонові вудилища, Фідерні карбонові вудилища з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Точилки таких торгових марок, як наприклад: EdgeWare в інтернет-магазині Терраспорт
Точилка для ножів і ножиць електромеханічна EdgeWare 50066

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Точилка для ножів і ножиць електромеханічна EdgeWare 50066"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Стругачки

Давно мрієте зайнятися спортом? Точилка для ножів і ножиць електромеханічна EdgeWare 50066 буде Вашим першим кроком. В « Стругачки » є все, що необхідно спортсмену. Стругачки здивує Вас своєю якістю. Точилка для ножів механічна Ganzo Diamond knife sharpener G506 , Точилка для ножів механічна Ganzo Diamond knife sharpener G506 і Точилка для ножів механічна Ganzo Diamond knife sharpener G506 від знаменитих світових виробників 4014 Ви знайдете в нашому розділі Стругачки . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Стругачки . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн