Набір для гри в нарди Manopoulos TMM1BLU - сині, 48х45 см

КОД ТОВАРУ: 237047
  • Набір для гри в нарди Manopoulos TMM1BLU - сині, 48х45 см
  • Набір для гри в нарди Manopoulos TMM1BLU - сині, 48х45 см - Фото №2
  • Набір для гри в нарди Manopoulos TMM1BLU - сині, 48х45 см - Фото №3
Набір для гри в нарди Manopoulos TMM1BLU - сині, 48х45 см
Тип: нарди; Матеріал ігрової дошки: червоне дерево; Матеріал фішок: пластик; Колір синій; Розмір в розкладеному вигляді (ДхВ): 48х45 см; Розмір упаковки (ДхВхШ): 48х25х8 см; Комплектація: кейс, шашки, 5 кубиків.
Manopoulos
  • Набор для игры в нарды Manopoulos TMM1GRE - серые, 48х45 см
  • Набор для игры в нарды Manopoulos TMM1BLU - синие, 48х45 см
  • Набор для игры в нарды Manopoulos TMM1BLA - красные, 48х45 см
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
2 686 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 359 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Синій
Тип
Нарди
АРТИКУЛ
TMM1BLU
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Набір для гри в нарди Manopoulos TMM1BLA - сині, 48х45 см - це класичний набір популярною у всьому світі гри, що дозволяє не тільки розвивати свої здібності, але і цікаво проводити час в хорошій компанії за партією улюбленої гри. У цьому наборі передбачено багато дрібниць, який додадуть грі естетичну насолоду. Цей набір має унікальне відміну від аналогічних, в своїй ціновій категорії, це неймовірна гладкість кейса. Натуральне червоне дерево було відполіроване практично до досконалості, завдяки цьому набір для гри в нарди дуже приємно тримати в руках. Кейс має оригінальне забарвлення кольору махагон, і виготовлений з натурального червоного дерева. Шашки для гри виконані з міцного пластику, з лаковим покриттям. При дбайливому використанні шашки прослужать без тріщин і відколів багато років. Так само в ігровий набір входять 5 кубиків. В розкладеному вигляді ігрова поверхня має досить великі розміри, це 48 на 45 сантиметрів.


особливості:

  • ігрова дошка з натурального дерева;
  • великий розмір;
  • пластикові шашки.


Характеристики:
Тип:
нарди;
Матеріал ігрової дошки: червоне дерево;
Матеріал фішок: пластик;
Колір: синій;
Розмір в розкладеному вигляді (ДхВ): 48х45 см;
Розмір упаковки (ДхВхШ): 48х25х8 см;
Комплектація: кейс, шашки, 5 кубиків.


Виробник:
Manopoulos (Греція).
Торгова марка Manopoulos знаходиться на ринку з 1970 року, реєстрація і основне виробництво знаходиться на території Греції. На сьогоднішній день, компанія Manopoulos займає лідируючі позиції по всьому світу, за якістю продукції, що виробляється в сфері настільних ігор. У торговельній лінійці представлені великою кількість різноманітних наборів в шашки, шахи, нарди та інші. Вся продукція виготовляється виключно з якісної сировини, вся робота виконується вручну. Здобуваю продукцію компанії Manopoulos можна бути впевненим в її якості і довговічності.


Набір для гри в нарди Manopoulos TMM1BLU - сині, 48х45 см купити за вигідною ціною 2 686 грн в онлайн магазині товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Дитячі рюкзаки рожевого кольору, Дитячі рюкзаки червоного кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Нарды таких торгових марок, як наприклад: Manopoulos в онлайн магазині Терра Спорт
Набір для гри в нарди Manopoulos TMM1BLU - сині, 48х45 см Набір для гри в нарди Manopoulos TMM1BLU - сині, 48х45 см - Фото №2 Набір для гри в нарди Manopoulos TMM1BLU - сині, 48х45 см - Фото №3

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Набір для гри в нарди Manopoulos TMM1BLU - сині, 48х45 см"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Нарди

Давно мрієте зайнятися спортом? Набір для гри в нарди Manopoulos TMM1BLU - сині, 48х45 см буде Вашим першим кроком. В « Нарди » є все, що необхідно спортсмену. Нарди здивує Вас своєю якістю. Фішки для нард Duke 240403 , Фішки для нард Duke 240403 і Фішки для нард Duke 240403 від знаменитих світових виробників 163 Ви знайдете в нашому розділі Нарди . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Нарди . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн