Термоштани жіночі Biotex Bioflex Warm art.164-GR grey

КОД ТОВАРУ: 103919
  • Термоштани жіночі Biotex Bioflex Warm art.164-GR grey
  • Термоштани жіночі Biotex Bioflex Warm art.164-GR grey - Фото №2
Термоштани жіночі Biotex Bioflex Warm art.164-GR grey
Тип: Жіноче; Вид: Штани; Сірий колір; Призначення: Екстремальні види спорту, Зимовий спорт; Матеріал: Поліпропілен, Поліуретан;
Biotex
  • Термоштаны женские Biotex Bioflex Warm art.164-GR grey
  • Термоштаны женские Biotex Bioflex Warm art.164-BL black
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
1 020 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 136 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Сірий
Розмір
M, L
Вид
Шорти
Категорія
Жіноче
АРТИКУЛ
art.164-GR
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

При покупці термобілизни дуже важливо правильно вибрати розмір. Якщо цей пункт виконаний грамотно, то і термоштани будуть дійсно сидіти буквально як «друга шкіра». Модель BIOTEX art.164 розпорядженні широку розмірної сіткою, тому кожен бажаючий зможе вибрати для себе оптимальний варіант. Досить просто заміряти свої показники до покупки.

Головною особливістю BIOTEX art.164 є той факт, що штани підходять тільки для жінок. Лекало було підлаштовано якраз для особливостей жіночої фізіології. Це дозволяє спортсменці відчувати себе максимально комфортно. Причому такі штани не втрачають своєї форми навіть при численних праннях і декількох років активної експлуатації.

Для того щоб використовувати BIOTEX art.164, зовсім необов'язково бути титулованої спортсменкою. Термоштани відмінно підходять для всіх шанувальниць активного пересування по місту і за його межами. Втім, навіть якщо жінка не належить до таких, термобілизна може їй стати в нагоді в холоди для відчуття комфорту при осінній негоді або мінливої весняної атмосфері.  

Тип: Жіноче;

Вид: Штани;

Сірий колір;

Призначення: Екстремальні види спорту, Зимовий спорт;

Матеріал: Поліпропілен, Поліуретан;


Термоштани жіночі Biotex Bioflex Warm art.164-GR grey підібрати і замовити по які завищеною вартістю 1 020 грн в онлайн каталозі спортивних товарів та інвентарю terrasport.ua. Підбирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Ізмаїлі, Харкові, Одесі і в інших областях країни. Також Ви можете купити Женские штаны и брюки таких торгових марок, як наприклад: Biotex в онлайн каталозі Терра Спорт
Термоштани жіночі Biotex Bioflex Warm art.164-GR grey Термоштани жіночі Biotex Bioflex Warm art.164-GR grey - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Термоштани жіночі Biotex Bioflex Warm art.164-GR grey"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Жіночі штани і штани

Давно планували зайнятися фігурою? Термоштани жіночі Biotex Bioflex Warm art.164-GR grey допоможе на шляху до мети. В « Жіночі штани і штани » є все, що необхідно спортсмену. Жіночі штани і штани обрадує Вас високою якістю. Термоштаны спортивные женские Haster ProClima Hanna Style (SL06-1205) - белые, XS , Термоштаны спортивные женские Haster ProClima Hanna Style (SL06-1205) - белые, XS і Термоштаны спортивные женские Haster ProClima Hanna Style (SL06-1205) - белые, XS від топових світових брендів 2151 Ви зможете побачити в нашій лінійці Жіночі штани і штани . У нашому інтернет-шоурумі Терраспорт представлений широкий вибір продуктів Жіночі штани і штани . Замовляйте з швидкою доставкою в Доставка - як було 11.21, Харків, Одеса і інші райони країни спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн