Термоштани унісекс Terra Incognita Venom

КОД ТОВАРУ: 16470
  • Термоштани унісекс Terra Incognita Venom
  • Термоштани унісекс Terra Incognita Venom - Фото №2
Термоштани унісекс Terra Incognita Venom
Термоштани унісекс Venom призначені для занять зимовими видами спорту, полюванням, риболовлею при холодній і дуже холодної погоди. Верхній шар з вовни мериносів дозволить не замерзати в будь-яких умовах.
Terra Incognita
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
1 647 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 220 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Розмір
S, M, L, XL, XXL
Вид
Штани
Категорія
Унісекс
АРТИКУЛ
788266
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Термобілизна серії MERINO наполовину складається з натуральної вовни і спеціально розроблено для занять зимовими видами спорту, полюванням, риболовлею при холодній і дуже холодної погоди.

Термоштани унісекс Venom   призначені для занять зимовими видами спорту, полюванням, риболовлею при холодній і дуже холодної погоди.

Зовнішній шар з вовни мериносів (Merino Wool) вбирає вологу завдяки унікальним властивостям тонкорунної вовни мериносів. Волога випаровується з поверхні матеріалу за лічені хвилини, що забезпечує збереження тепла.

Шерсть також нейтралізує неприємні запахи, довго зберігаючи білизну свіжим. Додавання ниток лайкра (Lycra) до складу робить тканину більш облягає, запобігає розтягування і деформацію, підвищує зносостійкість. Плоскі шви підвищують міцність моделі і забезпечують додатковий комфорт.

Внутрішній шар з поліестеру (Termolite®) добре виводить вологу при навантаженнях, одночасно будучи теплоізолятором завдяки своїй трубчастої структурі, відокремлюючи суху і теплу поверхню шкіри від вологи, яку поглинає верхній шар.

Термобілизна Terra Incognita - і морози не страшні!

Склад: 47% вовна мериносів, 50% поліестер, 3% лайкра.

Вага матеріалу: 215 гр / м2.

Колір: сірий.

Догляд: Прання максимум при 30 ° С; не відбілювати; гладити при температурі max 150 ° C; не наражати хімічного чищення; НЕ віджимати і не сушити в машині.

Розміри: S, M, L, XL, XXL.

Гарантія: 12 місяців.

Виробник: Terra Incognita (Україна).

Компанія Terra Incognita - українська компанія з виробництва туристичного спорядження. Заснована в 1992 році в Києві. Спочатку компанія була виробником наплічники «Adventure». Незабаром після перенесення виробництва в Китай, компанія Terra Incognita зазнала відчутний розвиток: підвищується якість і поліпшується дизайн виробів. Значно розширюється асортимент продукції. Сьогодні компанія виробляє намети, рюкзаки, спальні мішки, самонадувні килимки, гермомешкі, термобілизна і аксесуари.


Термоштани унісекс Terra Incognita Venom купити за вигідною ціною 1 647 грн в інтернет магазині товарів для спорту Terra Sport. Вибирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших містах України. Також Ви можете знайти Термобелье таких виробників, як наприклад: Terra Incognita в магазині terrasport.ua
Термоштани унісекс Terra Incognita Venom Термоштани унісекс Terra Incognita Venom - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Термоштани унісекс Terra Incognita Venom"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Термобілизна

Давно мрієте зайнятися спортом? Термоштани унісекс Terra Incognita Venom буде Вашим першим кроком. В « Термобілизна » є все, що необхідно спортсмену. Термобілизна здивує Вас своєю якістю. Термоштаны Aclima X-Warm 400 FR Longs Unisex Dark Navy, M , Термоштаны Aclima X-Warm 400 FR Longs Unisex Dark Navy, M і Термоштаны Aclima X-Warm 400 FR Longs Unisex Dark Navy, M від знаменитих світових виробників 3855 Ви знайдете в нашому розділі Термобілизна . У спортивному онлайн-магазині terrasport.ua представлений величезний асортимент товарів Термобілизна . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн