Термоштани чоловічі Lasting Wili 9090

КОД ТОВАРУ: 121179
  • Термоштани чоловічі Lasting Wili 9090
Термоштани чоловічі Lasting Wili 9090
Тип термоштанами: чоловічі. Сезонність: t до -20 С. Склад тканини: 100% шерсть merino wool. Щільність тканини: (260 г / м кв). Розмір: L, XL. Колір чорний.
Lasting
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
1 679 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 224 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Розмір
L, XL
Вид
Штани
Категорія
Чоловіче
АРТИКУЛ
WILI 9090
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Термоштани чоловічі Lasting Wili 9090 пошиті з тканини, до складу якої входить тільки 100% шерсть високої якості Merino wool, що отримується з руна спеціально вирощених австралійських овець-мериносів. Оптимально щільно прилягають до тіла, що сприяє збереженню природного тепла. Чи не обмежують вільну амплітуду рухів. Подвійна в'язка в області попереку. Відмінно вентилюються завдяки гарній циркуляції повітря в повітряних каналах мікроволокон тканини. Часто використовуються в якості теплого поддевки в холодну пору року. Дуже зручні для гірськолижного спорту, бігу, тренувань, що проводяться на вулиці і в тренажерному залі. Неповна довжина (трохи нижче колін).
Термоштани чоловічі Lasting Wili 9090 пошиті з цупкої тканини (260 г / м кв), добре утримує тепло навіть при сильному холоді. Завдяки мінімальній кількості швів і їх якості (так звані "плоскі шви") штани не подразнюють шкіру навіть при тривалому носінні. Анатомічно розташовані зони у місцях підвищеної пітливості. Безшовна технологія Seamless забезпечує тілу комфорт, запобігаючи роздратування / натирання шкіри.

Особливості термоштанами:
- чоловічі;
- зимові;
- неповна довжина (трохи нижче колін);
- для повсякденності / для зимового активного відпочинку;
- середня щільність тканини (260 г / м кв);
- склад тканини: 100% шерсть;
- супертонке вовняне волокно (16 мікрон);
- тканина не колеться / комфортна для тіла;
- важко запалюється;
- щільно прилягають до тіла;
- мінімальна кількість швів;
- плоскі шви;
- хороша циркуляція повітря;
- подвійна в'язка в області попереку.

Характеристики:
Тип термоштанами: чоловічі.
Сезонність: t до -20 С.
Склад тканини: 100% шерсть merino wool.
Щільність тканини: (260 г / м кв).
Розмір: L, XL.
Колір: чорний.

Виробник: Lasting (Чехія).
Lasting виробляє якісну теплий одяг для зимових видів спорту, включаючи термофутболки, термоштани, шкарпетки. Дизайн і функціональність продукції, що випускається Lasting продукції високо цінується користувачами, що ведуть активний спосіб життя.



Термоштани чоловічі Lasting Wili 9090 підібрати і замовити по які завищеною вартістю 1 679 грн в онлайн каталозі спортивних товарів та інвентарю terrasport.ua. Підбирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Ізмаїлі, Харкові, Одесі і в інших областях країни. Також Ви можете купити Мужские штаны и брюки таких торгових марок, як наприклад: Lasting в онлайн каталозі Терра Спорт
Термоштани чоловічі Lasting Wili 9090

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Термоштани чоловічі Lasting Wili 9090"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Чоловічі штани і штани

Давно планували зайнятися фігурою? Термоштани чоловічі Lasting Wili 9090 допоможе на шляху до мети. В « Чоловічі штани і штани » є все, що необхідно спортсмену. Чоловічі штани і штани обрадує Вас високою якістю. Велоштаны мужские Craft AB Rain Pants - L , Велоштаны мужские Craft AB Rain Pants - L і Велоштаны мужские Craft AB Rain Pants - L від топових світових брендів 2137 Ви зможете побачити в нашій лінійці Чоловічі штани і штани . У нашому інтернет-шоурумі Терраспорт представлений широкий вибір продуктів Чоловічі штани і штани . Замовляйте з швидкою доставкою в Доставка - как было 11.21, Харків, Одеса і інші райони країни спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн