Термос-поїлка класичний Stanley Hammertone 620 мл темно-синій

КОД ТОВАРУ: 79046
  • Термос-поїлка класичний Stanley Hammertone 620 мл темно-синій
Термос-поїлка класичний Stanley Hammertone 620 мл темно-синій
Особливості термоса: класичний, тримає тепло / холод / напої з льодом 6/7/36 годин, подвійна вакуумна ізоляція, прикріплюється кришка, виготовлений з якісної нержавіючої сталі, якісна пробка, герметична конструкція, висококласні матеріали, корпус розрахований на екстремальні умови, можна мити в посудомийній машині. Обсяг: 0,62 л. Вага: 0,5 кг. Матеріал: сталь. Колір: темно-синій.
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
1 350 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 180 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Призначення
Для напоїв
Місткість
0,51 - 0,9 л
Час збереження температури
до 6 годин
Матеріал колби
Метал
АРТИКУЛ
4823082708734
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Термос-поїлка класичний Stanley Hammertone 0,62 л темно-синій відрізняється граничною стриманістю дизайну, що відповідає класичним уявленням про стиль. Його сіро-зелений корпус обмежений сталевого кольору дном і темно-зеленим верхом. Повна герметичність термоса дозволяє безбоязно класти його в рюкзак або сумку, не хвилюючись про те, що знаходиться в ньому рідина проллється.
Термос-поїлка класичний Stanley Hammertone 0,62 л   темно синій   відрізняється високою якістю, що складається в першу чергу в здатності утримувати тепло / холод напою протягом 6/7 / годин відповідно. А температура напоїв з льодом утримується в термосі протягом 36 годин. На корпусі термоса завдано фірмовий логотип фірми Stanley. Термос зроблений зі сталі високої якості, не схильною до подряпин і іншим легких пошкоджень, і здатний прослужити вам дуже багато років. Термос максимально зручний в повсякденності. Ні улюблену каву, ні корисний морс не втратять в ньому своїх смакових і температурних якостей.

Особливості термоса:  
- класичний, тримає тепло / холод 6/7 годин;
- подвійна вакуумна ізоляція;

- прикріплюється кришка;

- виготовлений з якісної нержавіючої сталі;

- якісна пробка;

- герметична конструкція;

- висококласні матеріали;

- корпус розрахований на екстремальні умови;

- можна мити в посудомийній машині.

Термос-поїлка класичний Stanley Hammertone 0,62 л темно-синій - висока якість, стиль, довговічність!

Характеристики:
Об `єм:   0,62 л.  
вага:   0,5 кг.  
матеріал:   сталь.  
колір:   темно синій.

Виробник:   Stanley (США).

Продукція Stanley відповідає найвищим купівельним вимогам. З моменту свого заснування в 1843 році і по теперішній час компанія слід спочатку встановленому стандарту якості своєї продукції. З 1913 року, торгова марка Stanley виробляє міцні та надійні термоси. Рухаючись з покоління в покоління, термос Stanley став іконою і легендою серед термосів. Він падав з висоти 4000 футів, по ньому проїжджав трактор, термос навіть зупиняв кулю. Зараз термоси Stanley, які зробили революцію в індустрії термоізоляційної посуду, продовжують удосконалюватися завдяки інноваційним підходам до розробки нових моделей.


Термос-поїлка класичний Stanley Hammertone 620 мл темно-синій купити за вигідною ціною 1 350 грн в електронному каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Спальні літні мішки ковдри, Спальні зимові мішки ковдри з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Термосы таких торгових марок, як наприклад: в електронному каталозі Терраспорт
Термос-поїлка класичний Stanley Hammertone 620 мл темно-синій

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Термос-поїлка класичний Stanley Hammertone 620 мл темно-синій"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Термоси

Давно мрієте зайнятися спортом? Термос-поїлка класичний Stanley Hammertone 620 мл темно-синій буде Вашим першим кроком. В « Термоси » є все, що необхідно спортсмену. Термоси здивує Вас своєю якістю. Термос Laken Thermo 750 мл червоний , Термос Laken Thermo 750 мл червоний і Термос Laken Thermo 750 мл червоний від знаменитих світових виробників 1094 Ви знайдете в нашому розділі Термоси . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Термоси . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн