Термос Nordway 1.2 л зелений

КОД ТОВАРУ: 84597
  • Термос Nordway 1.2 л зелений
Термос Nordway 1.2 л зелений
Термос Nordway 1.2 л - чудовий вибір для відпочинку біля лісу або тривалих подорожей! Виготовлений з нержавіючої сталі, термос міцний. Пробка, яка включена в конструкцію даного термоса, дозволить брати вам з собою не тільки рідину, а й будь-яку іншу їжу, об'ємом в 1,2 літра. Кришка в формі чашки, зроблена з поліпропілену, а так же, додаткова пластикова чашка, позбавить вас від необхідності брати з собою додаткову посуд.
Nordway
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
595 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 79 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Призначення
Для напоїв
Місткість
більше 1 л
Час збереження температури
до 24 годин
Матеріал колби
Метал
Обсяг, мл
1200
АРТИКУЛ
N46163
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

термос Nordway 1.2 л - чудовий вибір для відпочинку біля лісу або тривалих подорожей! Виготовлений з нержавіючої сталі, термос міцний. Пробка, яка включена в конструкцію даного термоса, дозволить брати вам з собою не тільки рідину, а й будь-яку іншу їжу, об'ємом в 1,2 літра. Кришка в формі чашки, зроблена з поліпропілену, а так же, додаткова пластикова чашка, позбавить вас від необхідності брати з собою додаткову посуд.

особливості:
- створений зі сталі нержавіючої, а тому буде служити довше, ніж попередні моделі;
- вміщує в себе 1,2 літра будь-якої їжі;
- кришка, створена з поліпропілену, в формі чашки, а так же, додаткова пластикова чашка, що входить в комплект, забезпечить вас посудом, що значно заощадить місце.

термос
Nordway 1.2 л - їжа напої потрібної температури в будь-яких умовах!

Характеристики:

М атеріал: сталь нержавіюча;
  Тип кришки: чашка;
Обсяг: 1,2 л;
  Тип ручки: складна;
Ц вет: зелений.

Виробник: Nordway (Норвегія).

Компанія була створена в 1991 році спільними зусиллями трьох молодих людей, а зараз компанія - це одна з норвезьких лідерів на світовому ринку. Міцні матеріали, новий дизайн і завжди сучасні моделі - це головний принцип Nordway. Крім різних спортивних товарів - лиж, велосипедів, ковзанів, компанія виробляє туристичне спорядження, спорядження для кемпінгу, відпочинку та занять спортом за цінами, які доступні кожному з нас.


Термос Nordway 1.2 л зелений купити за вигідною ціною 595 грн в онлайн магазині товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Дитячі рюкзаки рожевого кольору, Дитячі рюкзаки червоного кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Термосы таких торгових марок, як наприклад: Nordway в онлайн магазині Терра Спорт
Термос Nordway 1.2 л зелений

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Термос Nordway 1.2 л зелений"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Термоси

Давно мрієте зайнятися спортом? Термос Nordway 1.2 л зелений буде Вашим першим кроком. В « Термоси » є все, що необхідно спортсмену. Термоси здивує Вас своєю якістю. Термос Vango Magma Flask Black, 1 л (ACPFLASK B05T02) , Термос Vango Magma Flask Black, 1 л (ACPFLASK B05T02) і Термос Vango Magma Flask Black, 1 л (ACPFLASK B05T02) від знаменитих світових виробників 1094 Ви знайдете в нашому розділі Термоси . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Термоси . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн