Термос з двома чашками Stanley 470 мл

КОД ТОВАРУ: 39152
  • Термос з двома чашками Stanley 470 мл
  • Термос з двома чашками Stanley 470 мл - Фото №2
  • Термос з двома чашками Stanley 470 мл - Фото №3
  • Термос з двома чашками Stanley 470 мл - Фото №4
Термос з двома чашками Stanley 470 мл
Особливості термоса: вакуумна ізоляція, двостінна конструкція, високоякісна сталь, складне кільце-тримач, в комплект входять дві чашки. Обсяг: 0,47 л. Матеріал: сталь.
Stanley
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
665 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 89 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Призначення
Для напоїв
Місткість
до 0,5 л
Час збереження температури
до 6 годин
Матеріал колби
Метал
Обсяг, мл
470
АРТИКУЛ
6939236315265
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Термос 0,47 л з двома чашками Stanley за рахунок двостінної конструкції з високоякісної сталі дозволяє зберігати холодну або гарячу температуру вмісту протягом 6 годин. Кришка термоса зі складним кільцем-утримувачем за одну мить трансформується в невелику чашку зі зручною ручкою. Цей термос просто ідеально підходить для щоденного використання дітьми в школі. Він невеликий, неважкий, міцний. Крім цього, він дуже симпатично виглядає і займає мало місця.
Термос 0,47л з двома чашками Stanley завжди стане в нагоді тим, кому необхідний ковток гарячої кави або чаю по дорозі на роботу або в хвилини відпочинку від неї.

Особливості термоса:
- вакуумна ізоляція;
- двостінна конструкція;
- високоякісна сталь;
- складне кільце-тримач;
- в комплект входять дві чашки;
- легко миється;
- міцний;
- довговічний.

Термос 0,47л з двома чашками Stanley - кожен день з комфортом!

Характеристики:
Обсяг:
0,47 л.
Утримує температуру протягом 6 годин.
Матеріал:
високоякісна нержавіюча сталь.

Гарантія: 25 років.

Виробник: Stanley (США).

Перші вакуумні ємності Stanley були запатентовані в 1913 році в американському місті Грейт Баррингтон відомим американським фізиком Вільямом Стенлі. Вони відразу ж набули неабиякої популярності серед американців, а пізніше і серед європейців. За сто років існування компанії її слоган не змінився, так само як і добротність її продукції: "Купуючи товар Stanley, ви вибираєте високу якість".


Термос з двома чашками Stanley 470 мл підібрати і купити за реальною ціною 665 грн в електронному магазині спортивного інвентарю Терраспорт. Підбирайте Термоси для напоїв з пластика, Термоси для їжі з пластика з доставкою в Києві, а також: Полтаві, Чернігові, Черкасах і в інших областях України. Також замовте Термосы таких торгових марок, як наприклад: Stanley в електронному магазині Terra Sport
Термос з двома чашками Stanley 470 мл Термос з двома чашками Stanley 470 мл - Фото №2 Термос з двома чашками Stanley 470 мл - Фото №3 Термос з двома чашками Stanley 470 мл - Фото №4

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Термос з двома чашками Stanley 470 мл"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Термоси

Давно хочете зайнятися фігурою? Термос з двома чашками Stanley 470 мл допоможе почати легко. В « Термоси » є все, що Вам знадобиться. Термоси обрадує Вас своєю надійністю. Термос дитячий з трубочкою CDRep Зірки (FO-123611), 0,32 л , Термос дитячий з трубочкою CDRep Зірки (FO-123611), 0,32 л і Термос дитячий з трубочкою CDRep Зірки (FO-123611), 0,32 л від кращих світових постачальників 1094 Ви зможете знайти в нашій лінійці Термоси . У спортивному інтернет-шопі Терраспорт представлений широкий асортимент товарів Термоси . Замовляйте з блискавичною відправкою в Полтава, Чернігів, Черкаси і інші райони України спортивний одяг.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн