Термошкарпетки Destroyer Outdoor Walking бежеві

КОД ТОВАРУ: 100921
  • Термошкарпетки Destroyer Outdoor Walking бежеві
Термошкарпетки Destroyer Outdoor Walking бежеві
Шкарпетки Destroyer Outdoor Walking розроблені за спеціальними технологіями для щоденного використання, а так само пішого туризму в холодну пору року. Плоский шов. Захисне ущільнення для жорсткої взуття. Матеріал: шерсть мериноса 60%, Coolmax 20%, поліамід 15%, лайкра 5%. Колір: бежевий / шоколадний. Температура шкарпетки: до -5. Призначення: унісекс.
Tramp
  • Термоноски Destroyer Outdoor Walking бежевые
  • Термоноски Destroyer Outdoor Walking серые
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
365 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 49 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Коричневий
Розмір
35-37, 38-40, 41-43
Вид
Шкарпетки
Категорія
Унісекс
АРТИКУЛ
TRUS-004-B
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Шкарпетки Destroyer Outdoor Walking розроблені за спеціальними технологіями для щоденного використання, а так само пішого туризму в холодну пору року. Матеріал дуже міцний, м'який і приємний. Волокно створено за особливою технологією, що забезпечує ефективне відведення вологи і підтримання природної температури вашого тіла. Шерсть мериноса добре гріє ноги. Шкарпетки міцно сидять на нозі, не розтягуються і не сповзають. Широка манжета не дозволяє носку перекручуватися. Посилена п'ята і мисок забезпечують захист ноги. Сітчастий верх і система Coolmax дозволяють тілу дихати і ефективно відводять вологу.

Особливості шкарпеток:

- система Coolmax;
- плоский шов;
- захисне ущільнення для жорсткої взуття.

Шкарпетки Destroyer Outdoor Walking - зігрійте ноги в холодну пору!

характеристики:
Матеріал: шерсть мериноса 60%, Coolmax 20%, поліамід 15%, лайкра 5%;
Колір: бежевий / шоколадний;
Температура шкарпетки: до -5;
Призначення: унісекс.

Виробник: Destroyer (США).

Бренд Destroyer почав свою діяльність з виробництва екіпіровки для сноубордингу і швидко розширив спектр продукції на всі види спорту, а так же почав випускати зимовий одяг і взуття. Матеріали продукції цього бренду виробляються за останніми технологіями і мають термозахисними, бактерицидними властивостями. Весь одяг Destroyer дуже зручна, моделі відрізняються стильним сучасним дизайном. За лічені роки цей бренд став лідером на ринку СНД.


Термошкарпетки Destroyer Outdoor Walking бежеві вибрати за доступною вартості 365 грн в каталозі магазина спорттоварів Terrasport. Купуйте Моторні човни зі сланевим підлогою, Моторні човни з настіловим (Air-Deck) підлогою з доставкою в Києві, а також: Кривому Розі, Миколаєві, Маріуполі і в інших регіонах України. Також вибирайте Женские носки таких брендів, як наприклад: Tramp в каталозі магазина Terrasport
Термошкарпетки Destroyer Outdoor Walking бежеві

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Термошкарпетки Destroyer Outdoor Walking бежеві"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Жіночі шкарпетки

Давно хотіли зайнятися спортом? Термошкарпетки Destroyer Outdoor Walking бежеві - це Ваш перший крок. В « Жіночі шкарпетки » є все, що знадобиться спортсмену. Жіночі шкарпетки здивує Вас своєю оригінальністю. Носки унисекс Craft Cool Run Sock черные - 43-45 , Носки унисекс Craft Cool Run Sock черные - 43-45 і Носки унисекс Craft Cool Run Sock черные - 43-45 від кращих світових виробників 2154 Ви можете знайти в нашій категорії Жіночі шкарпетки . У спортивному онлайн-каталозі Terrasport представлений величезний асортимент продуктів Жіночі шкарпетки . Замовляйте з блискавичною доставкою в Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь і в усі міста України боксерські рукавички.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн