Термошкарпетки Destroyer Outdoor Trekking Wool

КОД ТОВАРУ: 100916
  • Термошкарпетки Destroyer Outdoor Trekking Wool
Термошкарпетки Destroyer Outdoor Trekking Wool
Шкарпетки Destroyer Outdoor Trekking Wool розроблені за спеціальними технологіями для щоденного використання, а так само пішого туризму в холодну пору року. Захисне ущільнення для жорсткої взуття. Матеріал: акрил 45%, шерсть 18%, поліамід 7%, еластан 7%. Колір: сірий / чорний. Призначення: унісекс.
Tramp
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
254 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 34 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Сірий
Розмір
35-37, 38-40, 41-43, 44-46
Вид
Шкарпетки
Категорія
Унісекс
АРТИКУЛ
TRUS-007
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Шкарпетки Destroyer Outdoor Trekking Wool розроблені за спеціальними технологіями для щоденного використання, а так само пішого туризму в холодну пору року. Матеріал дуже міцний, м'який і приємний. Волокно створено за особливою технологією, що забезпечує ефективне відведення вологи і підтримання природної температури вашого тіла. Натуральна вовна добре гріє ноги навіть при низькій температурі. Шкарпетки міцно сидять на нозі, не розтягуються і не сповзають. Широка манжета не дозволяє носку перекручуватися. Посилена п'ята і мисок забезпечують захист ноги. Сітчастий верх і система Coolmax дозволяють тілу дихати і ефективно відводять вологу.

Особливості шкарпеток:
- система Coolmax;
- захисне ущільнення для жорсткої взуття.

Шкарпетки Destroyer Outdoor Trekking Wool - зігрійте ноги в холодну пору!

характеристики:
Матеріал: акрил 45%, шерсть 18%, поліамід 7%, еластан 7%;
Колір: сірий / чорний;
Призначення: унісекс.

Виробник: Destroyer (США).

Бренд Destroyer почав свою діяльність з виробництва екіпіровки для сноубордингу і швидко розширив спектр продукції на всі види спорту, а так же почав випускати зимовий одяг і взуття. Матеріали продукції цього бренду виробляються за останніми технологіями і мають термозахисними, бактерицидними властивостями. Весь одяг Destroyer дуже зручна, моделі відрізняються стильним сучасним дизайном. За лічені роки цей бренд став лідером на ринку СНД.


Термошкарпетки Destroyer Outdoor Trekking Wool купити за вигідною ціною 254 грн в електронному каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Спальні літні мішки ковдри, Спальні зимові мішки ковдри з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Женские носки таких торгових марок, як наприклад: Tramp в електронному каталозі Терраспорт
Термошкарпетки Destroyer Outdoor Trekking Wool

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Термошкарпетки Destroyer Outdoor Trekking Wool"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Жіночі шкарпетки

Давно мрієте зайнятися спортом? Термошкарпетки Destroyer Outdoor Trekking Wool буде Вашим першим кроком. В « Жіночі шкарпетки » є все, що необхідно спортсмену. Жіночі шкарпетки здивує Вас своєю якістю. Термоноски для велоспорта Lorpen M3USM 4412 (62 100 064 412) - XL , Термоноски для велоспорта Lorpen M3USM 4412 (62 100 064 412) - XL і Термоноски для велоспорта Lorpen M3USM 4412 (62 100 064 412) - XL від знаменитих світових виробників 2154 Ви знайдете в нашому розділі Жіночі шкарпетки . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Жіночі шкарпетки . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн