Термокружка-поїлка Stanley 600 мл жовта

КОД ТОВАРУ: 39159
  • Термокружка-поїлка Stanley 600 мл жовта
  • Термокружка-поїлка Stanley 600 мл жовта - Фото №2
  • Термокружка-поїлка Stanley 600 мл жовта - Фото №3
  • Термокружка-поїлка Stanley 600 мл жовта - Фото №4
Термокружка-поїлка Stanley 600 мл жовта
Особливості термокружки-поїлки: міцна термокружка з колекції Мountain, зручна кришка, подвійні стінки, хороша термоізоляція, міцний корпус, підходить до стандартного автомобільного підстаканнику, можна мити в посудомийній машині, дуже зручна у використанні, зберігає тепло більше 6 годин. Обсяг: 0,6 л. Колір зелений.
Stanley
КУПИТИ
ЦІНА:
833 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 111 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Жовтий
Матеріал
Пластик
АРТИКУЛ
6939236317795
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Термокружка-поїлка 0,6 л. зелена Stanley - дуже зручна, невелика і досить легка по вазі гуртка, здатна вмістити близько 0,6 л рідини, утримуючи необхідну температуру більше 6 годин. Така гуртка стане в нагоді при будь-якому укладі життя - і в щоденних поїздках, і на дачі, і в похідних умовах. Вона абсолютно герметична і зручна, а крім того вона дуже симпатично виглядає і займає мало місця в сумці або рюкзаку.
Термокружка-поїлка 0,6 л. зелена Stanley завжди стане в нагоді тим, кому необхідний ковток гарячої кави або чаю по дорозі на роботу або в хвилини відпочинку від неї.

Особливості термочашкі-поїлки:
- міцна термокружка з колекції Мountain;
- зручна кришка;
- подвійні стінки;
- хороша термоізоляція;
- міцний корпус;
- підходить до стандартного автомобільного підстаканнику;
- можна мити в посудомийній машині;
- дуже зручна у використанні.

Термокружка-поїлка 0,6 л. зелена Stanley - зручність, якість, довговічність!


Характеристики:
Утримує температуру:
більше 6 годин.
Обсяг: 0,6 л.
Колір: зелений.

Гарантія: 25 років.

Виробник: Stanley (США).
Перші вакуумні ємності Stanley були запатентовані в 1913 році в американському місті Грейт Баррингтон відомим американським фізиком Вільямом Стенлі. Вони відразу ж набули неабиякої популярності серед американців, а пізніше і серед європейців. За сто років існування компанії її слоган не змінився, так само як і добротність її продукції: "Купуючи товар Stanley, ви вибираєте високу якість".


Термокружка-поїлка Stanley 600 мл жовта підібрати і замовити по які завищеною вартістю 833 грн в онлайн каталозі спортивних товарів та інвентарю terrasport.ua. Підбирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Ізмаїлі, Харкові, Одесі і в інших областях країни. Також Ви можете купити Кружки для кемпинга таких торгових марок, як наприклад: Stanley в онлайн каталозі Терра Спорт
Термокружка-поїлка Stanley 600 мл жовта Термокружка-поїлка Stanley 600 мл жовта - Фото №2 Термокружка-поїлка Stanley 600 мл жовта - Фото №3 Термокружка-поїлка Stanley 600 мл жовта - Фото №4

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Термокружка-поїлка Stanley 600 мл жовта"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Гуртки для кемпінгу

Давно планували зайнятися фігурою? Термокружка-поїлка Stanley 600 мл жовта допоможе на шляху до мети. В « Гуртки для кемпінгу » є все, що необхідно спортсмену. Гуртки для кемпінгу обрадує Вас високою якістю. Термобутилка Bonjour CDRep (FO-122144), 0,3 л , Термобутилка Bonjour CDRep (FO-122144), 0,3 л і Термобутилка Bonjour CDRep (FO-122144), 0,3 л від топових світових брендів 1091 Ви зможете побачити в нашій лінійці Гуртки для кемпінгу . У нашому інтернет-шоурумі Терраспорт представлений широкий вибір продуктів Гуртки для кемпінгу . Замовляйте з швидкою доставкою в Доставка - как было 11.21, Харків, Одеса і інші райони країни спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн