Термокружка автомобільна Nordway Automobile thermo cup 450 мл

КОД ТОВАРУ: 83981
  • Термокружка автомобільна Nordway Automobile thermo cup 450 мл
Термокружка автомобільна Nordway Automobile thermo cup 450 мл
Матеріал: 95% нержавіюча сталь, 5% поліпропілен. Обсяг: 450 мл.
Nordway
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
399 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 53 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

АРТИКУЛ
HE-1415
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Nordway Automobile thermo cup 450 мл - легка автомобільна гуртка на 0,45 л. Кухоль виготовлений з міцної нержавіючої сталі, так що прослужить вам не один рік. Головним достоїнством Nordway Automobile thermo cup 450 мл є наявність зручної кришечки з закривається отвором, завдяки якому можна пити невеликими ковтками.
На відміну від звичайних кухлів, вам буде неймовірно зручно користуватися Nordway Automobile thermo cup в автомобілі, так як вона відповідає розмірам спеціальних тримачів для кухлів. Термокружка дуже довго зберігає температуру рідини, а також володіє комфортної ергономічною ручкою.

Особливості термокружки:
- обсяг 450 мл;
- матеріал - нержавіюча сталь;
- для власників в автомобілі.

Термокружка автомобільна Automobile thermo cup 450 мл - все під рукою!

Характеристики:
Матеріал: 95% нержавіюча сталь, 5% поліпропілен.
Обсяг: 450 мл.

Виробник: Nordway (Норвегія).
У 1991 році в Норвегії три любителя активного відпочинку створили компанію Nordway. Сьогодні, ставши однією з лідерів в своєму сегменті, компанія Nordway створює зручну і функціональну продукцію. Nordway виготовляє свою продукцію за найсучаснішими технологіями, яка проходить жорстке тестування. Спортивний асортимент бренду Nordway відрізняється не тільки відмінною якістю, але і незвичайним модним дизайном. Серед товарів компанії: лижі, ковзани, велосипеди, намети та інші, - створені для всієї родини.


Термокружка автомобільна Nordway Automobile thermo cup 450 мл вибрати за доступною вартості 399 грн в каталозі магазина спорттоварів Terrasport. Купуйте Моторні човни зі сланевим підлогою, Моторні човни з настіловим (Air-Deck) підлогою з доставкою в Києві, а також: Кривому Розі, Миколаєві, Маріуполі і в інших регіонах України. Також вибирайте Кружки для кемпинга таких брендів, як наприклад: Nordway в каталозі магазина Terrasport
Термокружка автомобільна Nordway Automobile thermo cup 450 мл

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Термокружка автомобільна Nordway Automobile thermo cup 450 мл"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Гуртки для кемпінгу

Давно хотіли зайнятися спортом? Термокружка автомобільна Nordway Automobile thermo cup 450 мл - це Ваш перший крок. В « Гуртки для кемпінгу » є все, що знадобиться спортсмену. Гуртки для кемпінгу здивує Вас своєю оригінальністю. Чашка Cascade Designs WindBoiler Pot 1 л сіра , Чашка Cascade Designs WindBoiler Pot 1 л сіра і Чашка Cascade Designs WindBoiler Pot 1 л сіра від кращих світових виробників 1091 Ви можете знайти в нашій категорії Гуртки для кемпінгу . У спортивному онлайн-каталозі Terrasport представлений величезний асортимент продуктів Гуртки для кемпінгу . Замовляйте з блискавичною доставкою в Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь і в усі міста України боксерські рукавички.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн