Термофутболка жіноча Terra Incognita Lotta

КОД ТОВАРУ: 35425
  • Термофутболка жіноча Terra Incognita Lotta
  • Термофутболка жіноча Terra Incognita Lotta - Фото №2
Термофутболка жіноча Terra Incognita Lotta
Термобілизна серії Lotta володіє потужними антибактеріальними властивостями і нейтралізує запах поту завдяки застосовуваної передової технології Coolmax Fresh з додаванням іонів срібла.
Terra Incognita
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
870 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 116 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Розмір
XS, S, M, L
Вид
Футболка
Категорія
Жіноче
АРТИКУЛ
438383
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Серія термобілизни COOLMAX розроблена з метою забезпечення підвищеного і тривалого комфорту для всіх типів спортивної активності і повсякденного носіння в прохолодну і холодну погоду, коли потрібна хороша терморегуляція і повітропроникність. Завдяки влагоотводящие властивостям мікроволокон тканини Coolmax ®   досягається ефект безперервного відведення надлишків вологи, при цьому білизна відмінно дихає.

Терморубашка Lotta володіє потужними антибактеріальними властивостями і нейтралізує запахи поту завдяки застосовуваної передової технології Coolmax Fresh FX TM   з додаванням іонів срібла.

Волокна Termopolyester забезпечують створення навколо тіла сприятливого мікроклімату - зігріваючого ефекту при збереженні тіла сухим. Плоскі шви підвищують міцність моделі і створюють додатковий комфорт.

Термобілизна Terra Incognita - і морози не страшні!

Склад: 38% Coolmax Fresh FX ™, 62% Termopolyester.

Вага матеріалу: 155 гр / м2.

Колір: синій.

Розміри: XS, S, M, L.

Гарантія: 12 місяців.

Виробник: Terra Incognita (Україна).

Компанія Terra Incognita - українська компанія з виробництва туристичного спорядження. Заснована в 1992 році в Києві. Спочатку компанія була виробником наплічники «Adventure». Незабаром після перенесення виробництва в Китай, компанія Terra Incognita зазнала відчутний розвиток: підвищується якість і поліпшується дизайн виробів. Значно розширюється асортимент продукції. Сьогодні компанія виробляє намети, рюкзаки, спальні мішки, самонадувні килимки, гермомешкі, термобілизна і аксесуари.


Термофутболка жіноча Terra Incognita Lotta купити за вигідною ціною 870 грн в магазині товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Телескопічіскіе карбонові вудилища, Фідерні карбонові вудилища з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Женские футболки и майки таких торгових марок, як наприклад: Terra Incognita в інтернет-магазині Терраспорт
Термофутболка жіноча Terra Incognita Lotta Термофутболка жіноча Terra Incognita Lotta - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Термофутболка жіноча Terra Incognita Lotta"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Жіночі футболки та майки

Давно мрієте зайнятися спортом? Термофутболка жіноча Terra Incognita Lotta буде Вашим першим кроком. В « Жіночі футболки та майки » є все, що необхідно спортсмену. Жіночі футболки та майки здивує Вас своєю якістю. Футболка жіноча Nike Miler LS Top зелений , Футболка жіноча Nike Miler LS Top зелений і Футболка жіноча Nike Miler LS Top зелений від знаменитих світових виробників 2150 Ви знайдете в нашому розділі Жіночі футболки та майки . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Жіночі футболки та майки . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн