Термофутболка чоловіча з довгим рукавом Thermoform Extreme 14-001

КОД ТОВАРУ: 99260
  • Термофутболка чоловіча з довгим рукавом Thermoform Extreme 14-001
  • Термофутболка чоловіча з довгим рукавом Thermoform Extreme 14-001 - Фото №2
  • Термофутболка чоловіча з довгим рукавом Thermoform Extreme 14-001 - Фото №3
Термофутболка чоловіча з довгим рукавом Thermoform Extreme 14-001
Тип футболки: термофутболка чоловіча. Склад тканини: поліамід 70%, поліестер 20%, еластан 10%. Колір чорний. Розмір: SM, ML, L-XL. Призначення: для занять зимовими видами спорту і носіння в морозну погоду при низьких температурах.
Thermoform
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
730 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 97 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Розмір
SM, ML, L-XL
Вид
Футболка
Категорія
Чоловіче
Тип футболки
З довгим рукавом
АРТИКУЛ
14-001
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Термофутболка чоловіча Thermoform Extreme 14-001 з традиційним спортивним силуетом знадобиться вам, як для активного відпочинку, так і для повсякденного використання в дуже холодну пору року. Склад тканини футболки (поліамід, поліестер, еластан) забезпечує їй гарну вентиляцію і сприяє відведенню зайвої вологи під час інтенсивних фізичних навантажень. Така термофутболка ідеально підходить для полювання, риболовлі, роботи на відкритому повітрі, занять зимовими видами спорту, велосипедним спортом і мотоспортом, для щоденного носіння в холодну погоду.
Термофутболка чоловіча Thermoform Extreme 14-001 з довгим рукавом неодмінно стане в нагоді вам в холодніше пору року. Вона прекрасно утримує тепло і забезпечує тілу комфорт. Завдяки безшовному крою, вона не викликає ні найменшого роздратування шкіри. Футболка може стати незамінною частиною екіпіровки в екстремальних похідних умовах.
Вироби Thermoform виготовлені з запатентованою тканини Thermolite, до основних властивостей якої відносяться: можливість миттєвого висихання і здатність зберігати оптимальний температурний режим. Thermolite швидко реагує на зміни температури тіла, запобігаючи його перегрів або переохолодження. Секрет такої граничної реактивності тканини полягає в її структурі, що включає особливі, порожнисті зсередини волокна, здатні, утримувати в собі тепло, вироблене людським тілом. У разі ж перегріву (наприклад, в процесі великого фізичного навантаження), при активному виділенні поту, Thermolite сприяє миттєвому випаровуванню зайвої вологи з поверхні одягу. Тканина висихає на 20% швидше аналогів і на 50% швидше бавовни, забезпечуючи користувачеві тепло, сухість і комфорт.

Особливості термофутболки:
- чоловіча;
- традиційний спортивний силует;
- довгий рукав;
- добре утримує тепло / відводить зайву вологу;
- утримує оптимально комфортну для тіла температуру;
- безшовна;
- для активного відпочинку / екстремальних погодних умов.

Термофутболка чоловіча Thermoform Extreme 14-001 - гарантія комфорту в екстремальних умовах!

Характеристики:
Тип футболки: термофутболка чоловіча.
Склад тканини: поліамід 70%, поліестер 20%, еластан 10%.
Колір: чорний.
Розмір: SM, ML, L-XL.
Призначення: для занять зимовими видами спорту і носіння в морозну погоду при низьких температурах.

Виробник: Thermoform (Туреччина).

Бренд Thermoform з'явився на ринку спортивного одягу відносно недавно, близько 13 років тому. Спеціалізується він на виробництві термобілизни, розробленого для активного відпочинку і щоденного використання. В асортименті Thermoform є жіноче, чоловіче і дитяче термобілизна - термофутболки, термошкарпетки, термоколготкі, термошарфи і т.д. Гнучка цінова політика компанії будується з урахуванням купівельних можливостей широкого кола споживачів.




Термофутболка чоловіча з довгим рукавом Thermoform Extreme 14-001 купити за вигідною ціною 730 грн в інтернет магазині товарів для спорту Terra Sport. Вибирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших містах України. Також Ви можете знайти Мужские футболки и майки таких виробників, як наприклад: Thermoform в магазині terrasport.ua
Термофутболка чоловіча з довгим рукавом Thermoform Extreme 14-001 Термофутболка чоловіча з довгим рукавом Thermoform Extreme 14-001 - Фото №2 Термофутболка чоловіча з довгим рукавом Thermoform Extreme 14-001 - Фото №3

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Термофутболка чоловіча з довгим рукавом Thermoform Extreme 14-001"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Чоловічі футболки та майки

Давно мрієте зайнятися спортом? Термофутболка чоловіча з довгим рукавом Thermoform Extreme 14-001 буде Вашим першим кроком. В « Чоловічі футболки та майки » є все, що необхідно спортсмену. Чоловічі футболки та майки здивує Вас своєю якістю. Футболка мужская Alpine Pro Abic 4 MTSK216602PB синяя - M , Футболка мужская Alpine Pro Abic 4 MTSK216602PB синяя - M і Футболка мужская Alpine Pro Abic 4 MTSK216602PB синяя - M від знаменитих світових виробників 2136 Ви знайдете в нашому розділі Чоловічі футболки та майки . У спортивному онлайн-магазині terrasport.ua представлений величезний асортимент товарів Чоловічі футболки та майки . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн