Стіл тенісний з сіткою STAG Fitness TTIN-240, синій

КОД ТОВАРУ: 247362
  • Стіл тенісний з сіткою STAG Fitness TTIN-240, синій
Стіл тенісний з сіткою STAG Fitness TTIN-240, синій
Тип: для закритих приміщень. Конструкція: складна. Матеріал стільниці: МДФ. Товщина стільниці: 15 мм. Матеріал сітки: нейлон. Колір поверхні: синій. Колір сітки: чорний. Діаметр коліс: 10 см. Розмір: 274х152,5х76 см. Вага: 75 кг.
Stag
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
8 223 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 1098 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Синій
Клас
аматорський
Застосування
для закритих приміщень
АРТИКУЛ
TTIN-240
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Стіл тенісний з сіткою STAG Fitness TTIN-240, синій - прекрасний комплект для початківців і гравців в теніс, і тих спортсменів, які хочуть досягти високих результатів в грі. Стіл виготовлений з міцної деревоволокнистих плит середньої щільності, яка добре себе веде при контакті з тенісним м'ячем і відрізняється своєю зносостійкістю. Стіл рекомендується використовувати в приміщеннях, адже він має зручну складну конструкцію для швидкої організації гри і прекрасно підійде для проведення аматорських ігор і змагань. У комплект входить нейлонова міцна сітка і чохол для зберігання.


особливості:

  • в комплекті стіл, сітка і чохол;
  • складна конструкція тенісного столу;
  • швидка система кріплення сітки;
  • міцна стільниця з якісного МДФ;
  • походить для новачків в тенісі і аматорських ігор.


Характеристики:
Тип: для закритих приміщень;
Конструкція: складна;
Матеріал стільниці: МДФ;
Товщина стільниці: 15 мм;
Матеріал сітки: нейлон;
Колір поверхні: синій;
Колір сітки: чорний;
Діаметр коліс: 10 см;
Розмір: 274х152,5х76 см;
Вага: 75 кг.


Виробник: Stag (Індія).
Stag - компанія з новітніми виробничими можливостями, успішно займається розробкою і виробництвом товарів і устаткування для таких видів спорту як: настільний теніс, нетбол, баскетбол, легка атлетика, чукболл, дзюдо, гімнастика, боротьба та ін. Продукція бренду відповідає стандартам якості, а також є партнером ITTF (Міжнародна федерація настільного тенісу) і ETTU (Європейський союз настільного тенісу). Компанія підтримує розвиток світового настільного тенісу і є спонсором юнацьких Олімпійських ігор 2018 року та юнацької Ччемпіоната Європи в 2017-2020 роках.


Стіл тенісний з сіткою STAG Fitness TTIN-240, синій підібрати і купити за реальною ціною 8 223 грн в електронному магазині спортивного інвентарю Терраспорт. Підбирайте Термоси для напоїв з пластика, Термоси для їжі з пластика з доставкою в Києві, а також: Полтаві, Чернігові, Черкасах і в інших областях України. Також замовте Теннисные столы таких торгових марок, як наприклад: Stag в електронному магазині Terra Sport
Стіл тенісний з сіткою STAG Fitness TTIN-240, синій

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Стіл тенісний з сіткою STAG Fitness TTIN-240, синій"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Тенісні столи

Давно хочете зайнятися фігурою? Стіл тенісний з сіткою STAG Fitness TTIN-240, синій допоможе почати легко. В « Тенісні столи » є все, що Вам знадобиться. Тенісні столи обрадує Вас своєю надійністю. Стіл тенісний Donic Indoor Roller Fun (230235-G) , Стіл тенісний Donic Indoor Roller Fun (230235-G) і Стіл тенісний Donic Indoor Roller Fun (230235-G) від кращих світових постачальників 287 Ви зможете знайти в нашій лінійці Тенісні столи . У спортивному інтернет-шопі Терраспорт представлений широкий асортимент товарів Тенісні столи . Замовляйте з блискавичною відправкою в Полтава, Чернігів, Черкаси і інші райони України спортивний одяг.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн