Стіл тенісний для приміщень DHS Rainbow

КОД ТОВАРУ: 414055
  • Стіл тенісний для приміщень DHS Rainbow
  • Стіл тенісний для приміщень DHS Rainbow - Фото №2
  • Стіл тенісний для приміщень DHS Rainbow - Фото №3
Стіл тенісний для приміщень DHS Rainbow
Тенісний стіл DHS RAINBOW ndashето модель для використання на змаганнях різного рівня. Офіційний стіл Чемпіонатів світу 2003, 2004, 2005 і Олімпіади 2008 року. Стільниця виготовлена з МДФ товщиною 25 мм - матеріалу більш щільного, ніж ДСП, за рахунок чого досягається максимально рівномірний відскік м'яча. Для зручності переміщення стіл оснащений додатковими розкладними транспортувань ніжками на колесах.Стіль дизайну цього столу походить від китайських арочних мостів. Вигнута структура гарантує підвищену устойчівость.Модель схвалена Китайської Асоціацією настільного тенісу та Міжнародною Федерацією настільного тенісу.
DHS
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
66 155 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 8832 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Синій
Клас
професійний
Застосування
для закритих приміщень
Колір поверхні
синій
АРТИКУЛ
Rainbow
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Тенісний стіл DHS RAINBOW ndashето модель для використання на змаганнях різного рівня. Офіційний стіл Чемпіонатів світу 2003, 2004, 2005 і Олімпіади 2008 року. Стільниця виготовлена з МДФ товщиною 25 мм - матеріалу більш щільного, ніж ДСП, за рахунок чого досягається максимально рівномірний відскік м'яча. Для зручності переміщення стіл оснащений додатковими розкладними транспортувань ніжками на колесах. Стиль дизайну цього столу походить від китайських арочних мостів. Вигнута структура гарантує підвищену стійкість. Модель схвалена Китайської Асоціацією настільного тенісу та Міжнародною Федерацією настільного тенісу.

Характеристики:

  • Вид: Столи;
  • Матеріал: МДФ.


Стіл тенісний для приміщень DHS Rainbow купити за вигідною ціною 66 155 грн в магазині товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Телескопічіскіе карбонові вудилища, Фідерні карбонові вудилища з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Теннисные столы таких торгових марок, як наприклад: DHS в інтернет-магазині Терраспорт
Стіл тенісний для приміщень DHS Rainbow Стіл тенісний для приміщень DHS Rainbow - Фото №2 Стіл тенісний для приміщень DHS Rainbow - Фото №3

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Стіл тенісний для приміщень DHS Rainbow"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Тенісні столи

Давно мрієте зайнятися спортом? Стіл тенісний для приміщень DHS Rainbow буде Вашим першим кроком. В « Тенісні столи » є все, що необхідно спортсмену. Тенісні столи здивує Вас своєю якістю. Стіл тенісний всепогодний Kettler Axos Outdoor 3 7176-950 , Стіл тенісний всепогодний Kettler Axos Outdoor 3 7176-950 і Стіл тенісний всепогодний Kettler Axos Outdoor 3 7176-950 від знаменитих світових виробників 287 Ви знайдете в нашому розділі Тенісні столи . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Тенісні столи . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн