Телескоп Pentaflex Maksutov 102/1300 EQ2

КОД ТОВАРУ: 11944
  • Телескоп Pentaflex Maksutov 102/1300 EQ2
Телескоп Pentaflex Maksutov 102/1300 EQ2
102-мм апертура дозволить спостерігати при гарній погоді і стійкою атмосфері всі об'єкти каталогу Месьє і найбільш яскраві з каталогу NGC. Ви зможете розділяти подвійні зірки з кутовою відстанню 1,5 ".
Pentaflex
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
5 245 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 700 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Оптична конструкція
Катадіоптричні
Монтування
Екваторіальна
АРТИКУЛ
910811
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Іспанська компанія Pentaflex встигла зарекомендувати себе на внутрішньому ринку як виробник якісних аматорських телескопів за доступними цінами. Сьогодні продукцію цієї торгової марки можна зустріти по всій Європі, в тому числі і в Україні. Контроль складання і перевірені класичні оптичні схеми гарантують надійність і якість телескопів, випущених під брендом Pentaflex.

Катадіоптричні телескопи Максутова-Кассегрена мають ряд незаперечних переваг. По-перше, велика фокусна відстань при малих габаритах, що дозволяє використовувати якісні довгофокусні окуляри і отримувати гарне чітке зображення. Крім того, закрита конструкція перешкоджає виникненню повітряних потоків в оптичній трубі, здатних значно зіпсувати якість зображення. Такі прилади часто краще рефракторов з аналогічними апертурами, оскільки мають кращу передачею кольору, більш компактні і менше коштують.

102-мм апертура дозволить спостерігати при гарній погоді і стійкою атмосфері всі об'єкти каталогу Месьє і найбільш яскраві з каталогу NGC. Ви зможете розділяти подвійні зірки з кутовою відстанню 1,5 ". Природно будуть доступні до огляду всі планети Сонячної системи за винятком Плутона, і навіть деякі їхні супутники, не кажучи вже про сателіті Землі, який Ви зможете розглянути досить докладно.

Встановлений на екваторіальному монтуванні німецького типу EQ-2, це вже досить потужний і серйозний, але все ще компактний інструмент. Даний тип монтування надає більш широкі можливості для астрофотографії, точного позиціонування телескопа, а також при необхідності може бути оснащений двома сервомоторами. Алюмінієва тринога LT-2 також досить стійка і цілком транспортабельна.

Два поставляються в комплекті окуляра передають відмінне зображення. Для більшої варіативності збільшень оптичні характеристики приладу дозволяють додатково використовувати лінзу Барлоу, або окуляри з іншими фокусними відстанями. Варто зауважити, що при хороших погодних умовах даний телескоп дає якісні зображення навіть при 250х збільшенні. Точковий видошукач "RED DOT" дозволяє досить точно орієнтувати оптичну трубу на бажану мету. Завдяки комплектації приладу діагональною призмою, телескоп зручно використовувати і для ландшафтних спостережень, отримуючи при цьому пряме зображення. Прямий перехід дозволяє, при використанні кільця Т2, приєднати компактну цифрову камеру безпосередньо до телескопа. З точки зору фотографії, цей телескоп можна порівняти з хорошим телеоб'єктивом.

Абсолютно всі телескопи Pentaflex належать до категорії продуктів "Grab & Go": їх габарити і конструкція дозволяють з легкістю транспортувати прилад на невеликому автомобілі або вручну до місця спостережень, і без проблем зібрати і налаштувати на місці. Крім того, система кріплення і малу вагу труби Pentaflex Maksutov 102/1300 EQ2 дозволяють її встановлювати на стандартному фотоштатива.

Купуючи Pentaflex, ви не платите надбавку за ексклюзивність, оскільки компанія не створює іміджевих або надскладних моделей. Pentaflex робить телескопи, не для того, щоб на них дивитися і пишатися, а всього лише для того, щоб в них дивитися і дивуватися.

Оптичні характеристики:

- збільшення: від 52х до 130Х;
- максимальне корисне збільшення: 204Х;
- діаметр об'єктива: 102 мм;
- посадковий діаметр окуляра: 31,75 мм;
- фокусна відстань: 1300 мм;
- світлосила: 1: 12,7;
- роздільна здатність: 1,37 секунди;
- проникаюча здатність: 12,1 зоряних величин.

Конструктивні особливості:

- оптична конструкція: катадіоптричні системи Максутов-Кассегрена;
- монтування телескопа: екваторіальна німецького типу EQ-2.

Комплектація:

- труба: металева;
- тринога: алюмінієва з лотком для аксесуарів;
- окуляр: K-10 mm (1.25 ") і S-25 mm (1.25");
- діагональна призма;
- видошукач: LED з точковою наводкою "RED DOT".

Габарити:

- вага оптичної труби: 1,9 кг;
- вага телескопа в упаковці: 8 кг;
- довжина оптичної труби: 280 мм.

Гарантія: 12 місяців.

Виробник: Pentaflex (Іспанія).


Телескоп Pentaflex Maksutov 102/1300 EQ2 купити по які завищеною вартістю 5 245 грн в каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Купуйте Одномісні намети і тенти для риболовлі, Двомісні намети і тенти для кемпінгу з доставкою в Києві, а також: Боярці, Бучі, Ізмаїлі і в інших регіонах країни. Також Ви можете купити Телескопы таких брендів, як наприклад: Pentaflex в каталозі Терра Спорт
Телескоп Pentaflex Maksutov 102/1300 EQ2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Телескоп Pentaflex Maksutov 102/1300 EQ2"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Телескопи

Давно планували зайнятися фігурою? Телескоп Pentaflex Maksutov 102/1300 EQ2 буде Вашим першим кроком. В « Телескопи » знайдеться все, що Вам знадобиться. Телескопи здивує Вас своєю якістю. Телескоп Bresser Messier 8" Dobson з сонячним фільтром (4716420) , Телескоп Bresser Messier 8" Dobson з сонячним фільтром (4716420) і Телескоп Bresser Messier 8" Dobson з сонячним фільтром (4716420) від знаменитих світових виробників 9787 Ви зможете побачити в нашій категорії Телескопи . У спортивному онлайн-магазині Terrasport представлений величезний асортимент товарів Телескопи . Оформляйте з дбайливою відправкою в Харків, Одеса, Дніпро і інші райони країни волейбольний м'яч.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн