Танцювальний килимок LF GRAY 16 bit

КОД ТОВАРУ: 26641
  • Танцювальний килимок LF GRAY 16 bit
  • Танцювальний килимок LF GRAY 16 bit - Фото №2
  • Танцювальний килимок LF GRAY 16 bit - Фото №3
Танцювальний килимок LF GRAY 16 bit
Особливості килимка: більш якісне покриття пенорезіна надає стійкості, підключення до ПК або телевізора, 10 активних кнопок, 140 пісень в комплекті.
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
505 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 67 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ
АРТИКУЛ
5695835
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Танцювальний килимок LF GRAY 16 bit - це відмінний варіант весело провести час. Такі килимки вже давно популярні в таких країнах, як США, Японія і багато інших. Це вид рухомий і захоплюючої гри, де Вам потрібно танцювати під музику, а потрібні руху виводяться на екран телевізора, або комп'ютера. Танцювальний килимок LF GRAY 16 bit має 140 вбудованих пісень для відтворення через телевізор, а також в комплект йде програма для ПК Stepmania 3,9, через яку, Ви зможете змінювати список пісень по Вашому смотрению і додавати туди свої улюблені мелодії. Танцювальний килимок стане відмінним подарунком для людей будь-якого віку, так як танцювати на ньому завжди весело і цікаво! Ще одним плюсом стане те, що під час танців на цьому килимку Ви будете спалювати калорії, за годину при посиленого навантаження можна спалити до 1200 калорій.

Особливості килимка:
- більш якісне покриття пенорезіна надає стійкості;
- підключення до ПК або телевізора;
- 10 активних кнопок;
- 140 пісень в комплекті.

Танцювальний килимок LF GRAY 16 bit - веселий спосіб провести вільний час!

Характеристики:
Графіка:
16 біт.
Розмір: 82х92 см.
Довжина кабелю: 1,8 м.
Підключення: ПК USB, телевізор.
Активних кнопок: 10.
Колір: сірий.

Комплектація: коврик, подарункова упаковка, кабелі для підключення до ПК і ТБ, диск для ПК, набір святкових ковпаків.

Виробник: Китай.


Танцювальний килимок LF GRAY 16 bit вибрати за доступною вартості 505 грн в каталозі магазина спорттоварів Terrasport. Купуйте Моторні човни зі сланевим підлогою, Моторні човни з настіловим (Air-Deck) підлогою з доставкою в Києві, а також: Кривому Розі, Миколаєві, Маріуполі і в інших регіонах України. Також вибирайте Cпорттовары таких брендів, як наприклад: в каталозі магазина Terrasport
Танцювальний килимок LF GRAY 16 bit Танцювальний килимок LF GRAY 16 bit - Фото №2 Танцювальний килимок LF GRAY 16 bit - Фото №3

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Танцювальний килимок LF GRAY 16 bit"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Cпорттовари

Давно хотіли зайнятися спортом? Танцювальний килимок LF GRAY 16 bit - це Ваш перший крок. В « Cпорттовари » є все, що знадобиться спортсмену. Cпорттовари здивує Вас своєю оригінальністю. Палки для скандинавської ходьби Vipole Trail QL Carbon Top-Click DLX S1866 , Палки для скандинавської ходьби Vipole Trail QL Carbon Top-Click DLX S1866 і Палки для скандинавської ходьби Vipole Trail QL Carbon Top-Click DLX S1866 від кращих світових виробників 45 Ви можете знайти в нашій категорії Cпорттовари . У спортивному онлайн-каталозі Terrasport представлений величезний асортимент продуктів Cпорттовари . Замовляйте з блискавичною доставкою в Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь і в усі міста України боксерські рукавички.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн