Пальник газовий Cascade Designs Superfly Stove w / AutoStart

КОД ТОВАРУ: 151341
  • Пальник газовий Cascade Designs Superfly Stove w / AutoStart
Пальник газовий Cascade Designs Superfly Stove w / AutoStart
Тип: газовий пальник; Підключення: різьбове; Матеріал: алюміній, сталь; Розмір: 9x12x12 см; Час горіння 1 газового балона (227 г): 60 хв; Час закипання 1 л води: 3 хв; Мінімальна вага: 144 г; Повна вага: 189 г. Особливості: система Multi-Моunt ™; сумісність з багатьма газовими картриджами; повний контроль полум'я; великий діапазон регулювання потужності полум'я; наявність розсікача великого діаметра для полум'я; інструкція; пакувальний чохол.
Cascade Designs
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
2 841 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 379 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

П'єзопідпалювання
Є
АРТИКУЛ
06641
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Пальник газовий Cascade Designs Superfly Stove w / AutoStart - це пальник з п'єзопідпалом, що працює на газу і розрахована практично на будь-які клапанні балони. Дана модель має широкий розсікач, який дозволить готувати їжу в об'ємній посуді. Один газовий балон 227 г дозволяє закип'ятити близько 15 літрів води. Система Multi-Моunt ™ закріплюється на сам балон, не зачіпаючи клапан, який може бути на різьбі (MSR, Coleman, Snow peak, Kovea т.д.) або на засувках (за стандартами Camping Gas). Продумана можливість управління полум'ям за допомогою великого дротяного регулятора, конструкція якого дозволяє це робити в рукавичках. У комплект входить пальник, інструкція і пакувальний чохол.


особливості:
- система Multi-Моunt ™;
- сумісність з багатьма газовими картриджами;
- повний контроль полум'я;
- великий діапазон регулювання потужності полум'я;
- наявність розсікача великого діаметра для полум'я;
- інструкція;
- пакувальний чохол.

Характеристики:
Тип: газовий пальник;
Підключення: різьбове;
Матеріал: алюміній, сталь;
Розмір: 9x12x12 см;
Час горіння 1 газового балона (227 г): 60 хв;
Час закипання 1 л води: 3 хв;
Мінімальна вага: 144 г;
Повна вага: 189 г.

Виробник: Cascade Designs (США).

Cascade Designs - це американський концерн, який спеціалізується на виробництві різних споряджень для кемпінгу, походів і експедицій. Товари цього виробника високої якості і порадують довгим терміном служби.


Пальник газовий Cascade Designs Superfly Stove w / AutoStart вибрати за доступною вартості 2 841 грн в каталозі магазина спорттоварів Terrasport. Купуйте Моторні човни зі сланевим підлогою, Моторні човни з настіловим (Air-Deck) підлогою з доставкою в Києві, а також: Кривому Розі, Миколаєві, Маріуполі і в інших регіонах України. Також вибирайте Газовые плиты и горелки таких брендів, як наприклад: Cascade Designs в каталозі магазина Terrasport
Пальник газовий Cascade Designs Superfly Stove w / AutoStart

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Пальник газовий Cascade Designs Superfly Stove w / AutoStart"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Газові плити й пальники

Давно хотіли зайнятися спортом? Пальник газовий Cascade Designs Superfly Stove w / AutoStart - це Ваш перший крок. В « Газові плити й пальники » є все, що знадобиться спортсмену. Газові плити й пальники здивує Вас своєю оригінальністю. Пальник туристична Jetboil Flash 1л зелена , Пальник туристична Jetboil Flash 1л зелена і Пальник туристична Jetboil Flash 1л зелена від кращих світових виробників 2746 Ви можете знайти в нашій категорії Газові плити й пальники . У спортивному онлайн-каталозі Terrasport представлений величезний асортимент продуктів Газові плити й пальники . Замовляйте з блискавичною доставкою в Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь і в усі міста України боксерські рукавички.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн