Сумочка поясна Tatonka Skin Security Pocket TAT 2857 natural

КОД ТОВАРУ: 89435
  • Сумочка поясна Tatonka Skin Security Pocket TAT 2857 natural
  • Сумочка поясна Tatonka Skin Security Pocket TAT 2857 natural - Фото №2
Сумочка поясна Tatonka Skin Security Pocket TAT 2857 natural
Непомітна, поясна сумочка Skin Security Pocket - надійне місце для зберігання водійських прав, посвідчення особи, квитків, грошей, документів. Поясна сумочка Skin Security Pocket - відмінне рішення для зберігання і транспортування документів в прихованому (від цікавих очей) вигляді. Виконаний з функціонального матеріалу RipStop Nylon, водонепроникні блискавки. Розміри: 33 x 14 x 1 см.
Tatonka
  • Сумочка поясная Tatonka Skin Security Pocket TAT 2857 natural
  • Сумочка поясная Tatonka Skin Security Pocket TAT 2857 black
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
199 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 27 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Хакі
Належність
Унісекс
Матеріал
Нейлон
АРТИКУЛ
TAT 2857.225
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Непомітна, поясна сумочка Skin Security Pocket - надійне місце для зберігання водійських прав, посвідчення особи, квитків, грошей, документів. Поясна сумочка Skin Security Pocket - відмінне рішення для зберігання і транспортування документів в прихованому (від цікавих очей) вигляді. Виконаний з функціонального матеріалу RipStop Nylon, водонепроникні блискавки.

оснащення:

  • Водонепроникна блискавка.
  • Чи не дратує шкіру матеріал.

Розміри: 33 x 14 x 1 см.

Вага: 0,07 кг.

Матеріал: 210T Nylon Ripstop.

Колір: natural (025).

Виробник: Tatonka (Німеччина).

Марка Tatonka всесвітньо відома і вже більше 15-ти років займається виробництвом високоякісного туристичного спорядження. З моменту свого заснування Tatonka дотримується політики максимально можливої якості обладнання при доступній ціні. Компанія Tatonka постійно покращує свої вироби і використовує останні технологічні досягнення і найсучасніші матеріали, щоб задовольняти найвищим вимогам. Разом з продукцією Tatonka ми запрошуємо відкрити для себе всю красу навколишнього світу. Адже більш захоплюючої подорожі, ніж саме життя, неможливо собі уявити.


Сумочка поясна Tatonka Skin Security Pocket TAT 2857 natural купити за вигідною ціною 199 грн в магазині товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Телескопічіскіе карбонові вудилища, Фідерні карбонові вудилища з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Городские сумки таких торгових марок, як наприклад: Tatonka в інтернет-магазині Терраспорт
Сумочка поясна Tatonka Skin Security Pocket TAT 2857 natural Сумочка поясна Tatonka Skin Security Pocket TAT 2857 natural - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Сумочка поясна Tatonka Skin Security Pocket TAT 2857 natural"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Міські сумки

Давно мрієте зайнятися спортом? Сумочка поясна Tatonka Skin Security Pocket TAT 2857 natural буде Вашим першим кроком. В « Міські сумки » є все, що необхідно спортсмену. Міські сумки здивує Вас своєю якістю. Сумка Nike Heritage Ad Track Bag чорна з білим , Сумка Nike Heritage Ad Track Bag чорна з білим і Сумка Nike Heritage Ad Track Bag чорна з білим від знаменитих світових виробників 1150 Ви знайдете в нашому розділі Міські сумки . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Міські сумки . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн