Сумка жіноча Nike Heritage 76 Print Shoulder Clu червоний BA4646-605

КОД ТОВАРУ: 79504
  • Сумка жіноча Nike Heritage 76 Print Shoulder Clu червоний BA4646-605
  • Сумка жіноча Nike Heritage 76 Print Shoulder Clu червоний BA4646-605 - Фото №2
Сумка жіноча Nike Heritage 76 Print Shoulder Clu червоний BA4646-605
Особливості сумки: жіноча, нова колекція, витончена, стильна, зручні ручки, містка, якісна обробка деталей, широке стійке дно, поєднується з повсякденним одягом, хороша несучість. Матеріал: поліестер. Колір червоний. Розміри: 51х27х18 см.
Nike
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
999 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 133 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Червоний
Матеріал
Поліестер
АРТИКУЛ
BA4646-605
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Сумка жіноча Nike Heritage 76 Print Shoulder Clu неодмінно прикрасить вашу повсякденність. Вона відноситься до тих аксесуарів, які перетворюють собою все що знаходяться поруч речі. У поєднанні з цієї невеликої, витонченої і зухвало красивою сумкою будь-який одяг з вашого гардеробу придбає інший настрій. Сучасний дизайн сумки дозволяє їй поєднуватися, як з класично суворої одягом, так і з одягом в стилі кежуал.
Сумка жіноча Nike Heritage 76 Print Shoulder Clu відноситься до нової колекції і відповідає сучасним уявленням про модні аксесуари. Яскраво червоний колір сумки і її витонченість не залишаться непоміченими. Придбавши таку сумку, ви подаруєте собі свято і забезпечите комфорт. Адже, крім того, що вона красива, вона ще й зручна, і досить містка. На одній зі сторін сумки нанесено ненав'язливе ім'я виробника Nike.


Особливості сумки:
- жіноча;
- Нова колекція;
- витончена;
- стильна;
- зручні ручки;
- містка;
- якісна обробка деталей;
- широке стійке дно;
- поєднується з повсякденним одягом;
- хороша несучість.


Сумка жіноча Nike Heritage 76 Print Shoulder Clu - стиль, витонченість, зручність!

Характеристики:

Матеріал: поліестер.
Колір: червоний.

Розміри: 51х27х18 см.


Виробник: Nike (США).

Ця легендарна американська компанія не потребує презентації. З моменту свого заснування в 1964 і до цього дня, вона змогла завоювати величезний успіх на світовому ринку. Якість продукції, що випускається нею спортивної продукції по праву вважається бездоганним.


Сумка жіноча Nike Heritage 76 Print Shoulder Clu червоний BA4646-605 купити по які завищеною вартістю 999 грн в каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Купуйте Одномісні намети і тенти для риболовлі, Двомісні намети і тенти для кемпінгу з доставкою в Києві, а також: Боярці, Бучі, Ізмаїлі і в інших регіонах країни. Також Ви можете купити Женские сумки таких брендів, як наприклад: Nike в каталозі Терра Спорт
Сумка жіноча Nike Heritage 76 Print Shoulder Clu червоний BA4646-605 Сумка жіноча Nike Heritage 76 Print Shoulder Clu червоний BA4646-605 - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Сумка жіноча Nike Heritage 76 Print Shoulder Clu червоний BA4646-605"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

Давно планували зайнятися фігурою? Сумка жіноча Nike Heritage 76 Print Shoulder Clu червоний BA4646-605 буде Вашим першим кроком. В « Жіночі сумки » знайдеться все, що Вам знадобиться. Жіночі сумки здивує Вас своєю якістю. Сумка жіноча Nike Graphic Reversible Tote фіолетовий з червоним , Сумка жіноча Nike Graphic Reversible Tote фіолетовий з червоним і Сумка жіноча Nike Graphic Reversible Tote фіолетовий з червоним від знаменитих світових виробників 3524 Ви зможете побачити в нашій категорії Жіночі сумки . У спортивному онлайн-магазині Terrasport представлений величезний асортимент товарів Жіночі сумки . Оформляйте з дбайливою відправкою в Харків, Одеса, Дніпро і інші райони країни волейбольний м'яч.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн