Сумка жіноча Nike Graphic Reversible Tote сіра

КОД ТОВАРУ: 101521
  • Сумка жіноча Nike Graphic Reversible Tote сіра
Сумка жіноча Nike Graphic Reversible Tote сіра
Особливості сумки: жіноча, нова колекція, літня, стильна, двостороння, оптимальний розмір, розрахована на повсякденне носіння, зручна ручка, можна носити на плечі / в руці, хороший дизайн, якісна обробка деталей, легко стирається, зносостійка тканина. Матеріал: 100% поліестер. Розміри: 38х11х34 см. Колір: блакитний з рожевим.
Nike
  • Сумка женская Nike Graphic Reversible Tote голубой с розовым
  • Сумка женская Nike Graphic Reversible Tote розовая
  • Сумка женская Nike Graphic Reversible Tote серая
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
1 049 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 140 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Сірий
Матеріал
Поліестер
АРТИКУЛ
BA4879-019
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Сумка жіноча Nike Graphic Reversible Tote відноситься до нової колекції і відповідає сучасним вимогам юних модниць. Вона зручна, легка, містка і досить міцна. Її лаконічний і, разом з тим, витончений дизайн припаде до смаку всім, хто цінує якісні речі. Ця незамінна в повсякденному житті сумка послужить вам добру службу. Вона дуже зручна і на літній відпочинок, і на міський прогулянці.
Сумка жіноча Nike Graphic Reversible Tote задумана двосторонньої, так що ви з легкістю зможете змінювати своє річний імідж протягом хвилини. Внутрішній і зовнішній шари сумки відрізняються наявністю з однієї зі сторін кольорового сітчастого поліефірного полотна. Якісне пошиття сумки і простота її конструкції забезпечують їй гарну несучість. З такою сумкою ваше літо стане яскравішим!


Особливості сумки:
- жіноча;
- Нова колекція;
- річна;
- стильна;
- двостороння;
- оптимальний розмір;
- розрахована на повсякденне носіння;
- зручна ручка;
- можна носити на плечі / в руці;
- хороший дизайн;
- якісна обробка деталей;
- легко стирається;
- зносостійка тканина.


Сумка жіноча Nike Graphic Reversible Tote - зручна, міцна, стильна!

Характеристики:
Матеріал: 100% поліестер.
Розміри: 38х11х34 см.
Колір: сірий.

Виробник: Nike (США).

Ця легендарна американська компанія не потребує презентації. З моменту свого заснування в 1964 і до цього дня, вона змогла завоювати величезний успіх на світовому ринку. Якість продукції, що випускається нею спортивної продукції по праву вважається бездоганним.


Сумка жіноча Nike Graphic Reversible Tote сіра вибрати за доступною вартості 1 049 грн в каталозі магазина спорттоварів Terrasport. Купуйте Моторні човни зі сланевим підлогою, Моторні човни з настіловим (Air-Deck) підлогою з доставкою в Києві, а також: Кривому Розі, Миколаєві, Маріуполі і в інших регіонах України. Також вибирайте Женские сумки таких брендів, як наприклад: Nike в каталозі магазина Terrasport
Сумка жіноча Nike Graphic Reversible Tote сіра

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Сумка жіноча Nike Graphic Reversible Tote сіра"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

Давно хотіли зайнятися спортом? Сумка жіноча Nike Graphic Reversible Tote сіра - це Ваш перший крок. В « Жіночі сумки » є все, що знадобиться спортсмену. Жіночі сумки здивує Вас своєю оригінальністю. Сумка жіноча Nike Graphic Reversible Tote малиновий з коричневим , Сумка жіноча Nike Graphic Reversible Tote малиновий з коричневим і Сумка жіноча Nike Graphic Reversible Tote малиновий з коричневим від кращих світових виробників 3524 Ви можете знайти в нашій категорії Жіночі сумки . У спортивному онлайн-каталозі Terrasport представлений величезний асортимент продуктів Жіночі сумки . Замовляйте з блискавичною доставкою в Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь і в усі міста України боксерські рукавички.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн