Велосумка TW TY-0902R чорна

КОД ТОВАРУ: 144092
  • Велосумка TW TY-0902R чорна
Велосумка TW TY-0902R чорна
Тип: сумка. Вид: для велосипеда. Кріплення: на раму в передній кут. Розмір: 6,5х8,5х15 см. Колір: чорний. Особливості велосумки: надійні кріплення; встановлюється на раму; зовнішня кишеня; два відділення; зносостійкий матеріал; зручний доступ до вмісту.
TW
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ціну уточнюйте
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 0 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
АРТИКУЛ
BIB-75-41
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Велосумка TW TY-0902R чорна легко вміщує в себе речі першої необхідності. Кріпиться на раму, в передній трикутник за допомогою міцних ремінців, оснащених надійними липучками. Має бічний кишеню і два внутрішніх відділення.

Особливості велосумки:

- надійні кріплення;

- встановлюється на раму;

- зовнішня кишеня;

- два відділення;

- зносостійкий матеріал;

- зручний доступ до вмісту.

Характеристики:

Тип: сумка;

Вид: для велосипеда;

Кріплення: на раму в передній кут;

Розмір: 6,5х8,5х15 см;

Колір: чорний.

Виробник: TW (Тайвань).

Бренд виробляє великий асортимент товарів для велосипедного спорту: різні види багажників, всілякі велосумки, підніжки, фари і мигалки і так далі. Продукція відрізняється високим рівнем якості, цікавим дизайном і тривалим терміном експлуатації.


Велосумка TW TY-0902R чорна підібрати і купити за реальною ціною 0 грн в електронному магазині спортивного інвентарю Терраспорт. Підбирайте Термоси для напоїв з пластика, Термоси для їжі з пластика з доставкою в Києві, а також: Полтаві, Чернігові, Черкасах і в інших областях України. Також замовте Сумки и кейсы для велосипедов таких торгових марок, як наприклад: TW в електронному магазині Terra Sport
Велосумка TW TY-0902R чорна

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Велосумка TW TY-0902R чорна"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

Давно хочете зайнятися фігурою? Велосумка TW TY-0902R чорна допоможе почати легко. В « Сумки та кейси для велосипедів » є все, що Вам знадобиться. Сумки та кейси для велосипедів обрадує Вас своєю надійністю. Велосумка під сидіння Green Cycle Mini чорно-синя , Велосумка під сидіння Green Cycle Mini чорно-синя і Велосумка під сидіння Green Cycle Mini чорно-синя від кращих світових постачальників 4313 Ви зможете знайти в нашій лінійці Сумки та кейси для велосипедів . У спортивному інтернет-шопі Терраспорт представлений широкий асортимент товарів Сумки та кейси для велосипедів . Замовляйте з блискавичною відправкою в Полтава, Чернігів, Черкаси і інші райони України спортивний одяг.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн