Велосумка TW SH-P23-М чорна - М

КОД ТОВАРУ: 144090
  • Велосумка TW SH-P23-М чорна - М
Велосумка TW SH-P23-М чорна - М
Тип: сумка. Вид: для велосипеда. Кріплення: на раму. Матеріал: Poly Honeycomb, 600D поліестер. Розмір: 7.2х14 см. Об'єм: 0,9 л. Вага: 0,155 кг. Колір чорний. Особливості велосумки: надійні кріплення; встановлюється на раму; дві бічні кишені; відділення для мобільного телефону; зносостійкий матеріал; зручний доступ до вмісту.
TW
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ціну уточнюйте
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 0 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Обсяг, л
0,90
АРТИКУЛ
BIB-06-58
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Велосумка TW SH-P23-M чорний M є функціональним аксесуаром, незамінним для будь-якого велосипедиста. Встановлюється на верх рами, біля рульового стакана, фіксується липучками. Верхня частина передбачена для сенсорного мобільного телефону. Дві бічні кишені, закриваються за допомогою якісної блискавки.

Особливості велосумки:

- надійні кріплення;

- встановлюється на раму;

- дві бічні кишені;

- відділення для мобільного телефону;

- зносостійкий матеріал;

- зручний доступ до вмісту.

Характеристики:

Тип: сумка;

Вид: для велосипеда;

Кріплення: на раму;

Матеріал: Poly Honeycomb, 600D поліестер;

Розмір: 7.2х14 см;

Обсяг: 0,9 л;

Вага: 0,155 кг;

Колір: чорний.

Виробник: TW (Тайвань).

Бренд виробляє великий асортимент товарів для велосипедного спорту: різні види багажників, всілякі велосумки, підніжки, фари і мигалки і так далі. Продукція відрізняється високим рівнем якості, цікавим дизайном і тривалим терміном експлуатації.


Велосумка TW SH-P23-М чорна - М купити за вигідною ціною 0 грн в інтернет магазині товарів для спорту Terra Sport. Вибирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших містах України. Також Ви можете знайти Сумки и кейсы для велосипедов таких виробників, як наприклад: TW в магазині terrasport.ua
Велосумка TW SH-P23-М чорна - М

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Велосумка TW SH-P23-М чорна - М"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

Давно мрієте зайнятися спортом? Велосумка TW SH-P23-М чорна - М буде Вашим першим кроком. В « Сумки та кейси для велосипедів » є все, що необхідно спортсмену. Сумки та кейси для велосипедів здивує Вас своєю якістю. Рюкзак велосипедний Green Cycle Rocket на 15 л бірюзовий , Рюкзак велосипедний Green Cycle Rocket на 15 л бірюзовий і Рюкзак велосипедний Green Cycle Rocket на 15 л бірюзовий від знаменитих світових виробників 4313 Ви знайдете в нашому розділі Сумки та кейси для велосипедів . У спортивному онлайн-магазині terrasport.ua представлений величезний асортимент товарів Сумки та кейси для велосипедів . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн