Сумка спортивна жіноча Nike Legend Club M Black

КОД ТОВАРУ: 102159
  • Сумка спортивна жіноча Nike Legend Club M Black
  • Сумка спортивна жіноча Nike Legend Club M Black - Фото №2
Сумка спортивна жіноча Nike Legend Club M Black
Тип: сумка. Матеріал: поліестер DWR з водовідштовхувальним покриттям. Категорія: жіноча. Конструкція: два основних відділення на блискавці, дві внутрішні кишені, дві ручки, знімний регульований плечовий ремінь. Розмір: 46x27x22 см.
Nike
  • Сумка спортивная женская Nike Legend Club M Blue
  • Сумка спортивная женская Nike Legend Club M Black
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
1 649 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 220 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Обсяг, л
27
Матеріал
Поліестер
Належність
Жіноча
АРТИКУЛ
BA4653-013
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Сумка Nike Legend Club M Black - це жіноча сумка, яка стане вам незамінним помічником. Дана сумка виготовлена з поліестеру DWR, а також спеціального водовідштовхувального покриття. Завдяки своєму розміру (46x27x22 см), сумка вміщає в себе всі необхідні речі для тренування або навіть подорожі. Модель Сумки Nike Legend Club M Black володіє відстібається плечовим ременем з м'яким наплічником та містким основним відділенням. Особливістю даної моделі є те, що ремінь сумки регулюється, міцне дно і водовідштовхувальні властивості матеріалу захищають сумку від пошкоджень і вологи, а два внутрішніх кишеньки зберігають цінні речі.

Особливості сумки:
- поліестер DWR;
- 46x27x22 см;
- водовідштовхувальне покриття;
- регульований ремінь;
- міцне дно.

Сумка Nike Legend Club M Black - будь стильним!

Характеристики:
Тип: сумка;
Матеріал: поліестер DWR з водовідштовхувальним покриттям;
Категорія: жіноча;
Конструкція: два основних відділення на блискавці, дві внутрішні кишені, дві ручки, знімний регульований плечовий ремінь;
Розмір: 46x27x22 см.

Виробник: Nike (США).
Nike - компанія, яку не потрібно представляти, адже кожен чув про цей бренд. Звичайно ж, це говорить про самому найкращій якості всієї продукції Nike. Підстава для компанії було закладено ще в 1964 році під назвою Blue Ribbon Sports. Вже в 1978 році компанія офіційно була перейменована на Nike, Inc. На сьогоднішній день торгова марка Nike займається не тільки виробництвом одягу, але і є володарем безліччю роздрібних магазинів Niketown, а так само є спонсором багатьох спортсменів.

Сумка спортивна жіноча Nike Legend Club M Black підібрати і замовити по які завищеною вартістю 1 649 грн в онлайн каталозі спортивних товарів та інвентарю terrasport.ua. Підбирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Ізмаїлі, Харкові, Одесі і в інших областях країни. Також Ви можете купити Спортивные сумки таких торгових марок, як наприклад: Nike в онлайн каталозі Терра Спорт
Сумка спортивна жіноча Nike Legend Club M Black Сумка спортивна жіноча Nike Legend Club M Black - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Сумка спортивна жіноча Nike Legend Club M Black"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Спортивні сумки

Давно планували зайнятися фігурою? Сумка спортивна жіноча Nike Legend Club M Black допоможе на шляху до мети. В « Спортивні сумки » є все, що необхідно спортсмену. Спортивні сумки обрадує Вас високою якістю. Сумка для фітнесу та йоги Yoga bag Fodoko (FI-6972-7) - сіро-синя , Сумка для фітнесу та йоги Yoga bag Fodoko (FI-6972-7) - сіро-синя і Сумка для фітнесу та йоги Yoga bag Fodoko (FI-6972-7) - сіро-синя від топових світових брендів 1325 Ви зможете побачити в нашій лінійці Спортивні сумки . У нашому інтернет-шоурумі Терраспорт представлений широкий вибір продуктів Спортивні сумки . Замовляйте з швидкою доставкою в Доставка - как было 11.21, Харків, Одеса і інші райони країни спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн