Сумка спортивна Nike Club Team Small Duffel чорний

КОД ТОВАРУ: 79540
  • Сумка спортивна Nike Club Team Small Duffel чорний
  • Сумка спортивна Nike Club Team Small Duffel чорний - Фото №2
Сумка спортивна Nike Club Team Small Duffel чорний
Особливості сумки: спортивна, чоловіча, дуже міцна, містка, практична, якісне пошиття, функціональний дизайн, немарка, шкарпетках, добре переться, великі бічні кишені на блискавці, вентильований головне відділення, блискавка головного відділення захищена виступає кришкою, внутрішня кишенька на липучці, зручні ручки, непромокальне міцне дно, логотип Nike на передній панелі. Матеріал: терпаулінг. Розмір: 40х23х27 см. Об'єм: 43 л. Колір чорний.
Nike
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
549 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 73 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Обсяг, л
34
Матеріал
Поліестер
Належність
Чоловіча
Наявність відділу для взуття
Немає
АРТИКУЛ
BA4873-001
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Сумка спортивна Nike Club Team Duffel-S зі зручними подвійними ручками, знімним плечовим ременем і безліччю зручних кишень ідеально вписується в повсякденне життя. Ця досить містка сумка стане в нагоді, як для щоденних походів в спортивний зал, так і в будь-якій поїздці. Крім основного вентильованого відділення, в ній є два містких бічних кишені на блискавці. Сумка виконана із зносостійкого і водостійкого терпаулінга і надійно захищає речі від намокання в дощову погоду або при зіткненні з мокрими поверхнями. Блискавка головного відділення закрита виступає кришкою, також оберігає речі від вологи.
Спортивну сумку Nike Club Team Duffel-S можна носити і в руках і на плечі. Ручки для зручності з'єднуються застібкою-кнопкою. На одній з панелей сумки нанесена добре відома емблема виробника Nike, звана "свуш" (Swoosh).

Особливості сумки:
- спортивна;
- чоловіча;
- дуже містка;
- практична;
- міцна;
- стильна;
- якісне пошиття;
- немарка;
- шкарпетках;
- добре переться;
- два великих бічних кишені;
- зручні ручки;
- логотип Nike на передній панелі.

Сумка спортивна Nike Club Team Duffel-S - незамінна в повсякденності!

Характеристики:
Матеріал: терпаулінг.
Розмір: 40х23х27 см.
Обсяг: 43 л.
Колір: чорний.

Виробник: Nike (США).

Ця легендарна американська компанія не потребує презентації. З моменту свого заснування в 1964 і до цього дня, вона змогла завоювати величезний успіх на світовому ринку. Якість продукції, що випускається нею спортивної продукції по праву вважається бездоганним.


Сумка спортивна Nike Club Team Small Duffel чорний купити за вигідною ціною 549 грн в інтернет магазині товарів для спорту Terra Sport. Вибирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших містах України. Також Ви можете знайти Спортивные сумки таких виробників, як наприклад: Nike в магазині terrasport.ua
Сумка спортивна Nike Club Team Small Duffel чорний Сумка спортивна Nike Club Team Small Duffel чорний - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Сумка спортивна Nike Club Team Small Duffel чорний"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Спортивні сумки

Давно мрієте зайнятися спортом? Сумка спортивна Nike Club Team Small Duffel чорний буде Вашим першим кроком. В « Спортивні сумки » є все, що необхідно спортсмену. Спортивні сумки здивує Вас своєю якістю. Сумка спортивна Nike Vapor Max Air Duffel Smal салатова , Сумка спортивна Nike Vapor Max Air Duffel Smal салатова і Сумка спортивна Nike Vapor Max Air Duffel Smal салатова від знаменитих світових виробників 1325 Ви знайдете в нашому розділі Спортивні сумки . У спортивному онлайн-магазині terrasport.ua представлений величезний асортимент товарів Спортивні сумки . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн