Сумка спортивна Nike Club Team Medium Duffel синій

КОД ТОВАРУ: 79552
  • Сумка спортивна Nike Club Team Medium Duffel синій
  • Сумка спортивна Nike Club Team Medium Duffel синій - Фото №2
Сумка спортивна Nike Club Team Medium Duffel синій
Особливості сумки: спортивна, чоловіча, дуже міцна, містка, практична, якісне пошиття, функціональний дизайн, немарка, шкарпетках, добре переться, великі бічні кишені на блискавці, вентильований головне відділення, блискавка головного відділення захищена виступає кришкою, внутрішня кишенька на липучці, зручні ручки, непромокальне міцне дно, знімний регульований ремінь, логотип Nike на передній панелі. Матеріал: поліестер. Розмір: 40х23х27 см. Об'єм: 43 л. Колір синій.
Nike
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
649 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 87 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Синій
Обсяг, л
52
Матеріал
Поліестер
Належність
Чоловіча
Наявність відділу для взуття
Немає
АРТИКУЛ
BA4872-472
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Сумка спортивна Nike Club Team Duffel-M зі зручними подвійними ручками, знімним плечовим ременем і безліччю зручних кишень ідеально вписується в повсякденне життя. Ця досить містка сумка стане в нагоді, як для щоденних походів в спортивний зал, так і в будь-якій поїздці. Крім основного вентильованого відділення, в ній є два містких бічних кишені на блискавці. Ще одним безперечною перевагою сумки є широке і стійке дно, зроблене з водостійкого брезенту і захищає речі від намокання в дощову погоду або при зіткненні з мокрими поверхнями. Блискавка головного відділення закрита виступає кришкою, також оберігає речі від вологи.
Сумка спортивна Nike Club Team Duffel-M пошита з міцного, водовідштовхувального поліестеру. Носити сумку можна і в руках і на плечі. Ручки для зручності з'єднуються застібкою-кнопкою. Плечовий ремінь кріпиться до сумки за допомогою карабінів, і легко знімається при потребі. На одній з панелей сумки нанесена добре відома емблема виробника Nike, звана "свуш" (Swoosh).

Особливості сумки:
- спортивна;
- чоловіча;
- дуже містка;
- практична;
- міцна;
- стильна;
- якісне пошиття;
- немарка;
- шкарпетках;
- добре переться;
- два великих бічних кишені;
- зручні ручки;
- знімний регульований ремінь;
- логотип Nike на передній панелі.

Сумка спортивна Nike Club Team Duffel-M - незамінна в повсякденності!

Характеристики:
Матеріал: поліестер.
Розмір: 40х23х27 см.
Обсяг: 52 л.
Колір: синій.


Виробник: Nike (США).

Ця легендарна американська компанія не потребує презентації. З моменту свого заснування в 1964 і до цього дня, вона змогла завоювати величезний успіх на світовому ринку. Якість продукції, що випускається нею спортивної продукції по праву вважається бездоганним.


Сумка спортивна Nike Club Team Medium Duffel синій підібрати і купити за реальною ціною 649 грн в електронному магазині спортивного інвентарю Терраспорт. Підбирайте Термоси для напоїв з пластика, Термоси для їжі з пластика з доставкою в Києві, а також: Полтаві, Чернігові, Черкасах і в інших областях України. Також замовте Спортивные сумки таких торгових марок, як наприклад: Nike в електронному магазині Terra Sport
Сумка спортивна Nike Club Team Medium Duffel синій Сумка спортивна Nike Club Team Medium Duffel синій - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Сумка спортивна Nike Club Team Medium Duffel синій"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Спортивні сумки

Давно хочете зайнятися фігурою? Сумка спортивна Nike Club Team Medium Duffel синій допоможе почати легко. В « Спортивні сумки » є все, що Вам знадобиться. Спортивні сумки обрадує Вас своєю надійністю. Сумка спортивна Ogio Endurance 9.0 Bag, оранжево-сіра (112035.512) , Сумка спортивна Ogio Endurance 9.0 Bag, оранжево-сіра (112035.512) і Сумка спортивна Ogio Endurance 9.0 Bag, оранжево-сіра (112035.512) від кращих світових постачальників 1325 Ви зможете знайти в нашій лінійці Спортивні сумки . У спортивному інтернет-шопі Терраспорт представлений широкий асортимент товарів Спортивні сумки . Замовляйте з блискавичною відправкою в Полтава, Чернігів, Черкаси і інші райони України спортивний одяг.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн