Сумка спортивна Nike Club Team Large Duffel червона

КОД ТОВАРУ: 85909
  • Сумка спортивна Nike Club Team Large Duffel червона
Сумка спортивна Nike Club Team Large Duffel червона
Особливості сумки: спортивна, чоловіча, дуже міцна, містка, практична, якісне пошиття, функціональний дизайн, немарка, шкарпетках, добре переться, великі бічні кишені на блискавці, вентильований головне відділення, блискавка головного відділення захищена виступає кришкою, внутрішня кишенька на липучці, зручні ручки, непромокальне міцне дно, знімний регульований ремінь, логотип Nike на передній панелі. Матеріал: поліестер. Розмір: 58х38х29см. Обсяг: 58л. Колір червоний.
Nike
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
429 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 57 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Червоний
Обсяг, л
58
Матеріал
Поліестер
Належність
Чоловіча
Наявність відділу для взуття
Немає
АРТИКУЛ
BA4871-651
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Сумка спортивна Nike Club Team Duffel-L з великою вместмостью, зручними подвійними ручками і знімним плечовим ременем ідеально вписується в повсякденне життя. Ця дуже зручна сумка стане в нагоді, як для щоденних походів в спортивний зал, так і в будь-якій поїздці. Крім основного вентильованого відділення, в ній є два містких бічних кишені на блискавці. Ще одним безперечною перевагою сумки є широке і стійке дно, зроблене з водостійкого брезенту і захищає речі від намокання в дощову погоду або при зіткненні з мокрими поверхнями. Блискавка головного відділення закрита виступає кришкою, також оберігає речі від вологи.
Сумка спортивна Nike Club Team Duffel-L пошита з міцного, водовідштовхувального поліестеру. Носити сумку можна і в руках, і на плечі. Ручки для зручності з'єднуються застібкою-кнопкою. Плечовий ремінь кріпиться до сумки за допомогою карабінів, і легко знімається при потребі. На одній з панелей сумки нанесена добре відома емблема виробника Nike, звана "свуш" (Swoosh).

Особливості сумки:
- спортивна;
- чоловіча;
- дуже містка;
- практична;
- міцна;
- стильна;
- якісне пошиття;
- немарка;
- шкарпетках;
- добре переться;
- два великих бічних кишені;
- зручні ручки;
- знімний регульований ремінь;
- логотип Nike на передній панелі.

Сумка спортивна Nike Club Team Duffel-L - містка, міцна, стильна!

Характеристики:
Матеріал: поліестер.
Розмір: 58х38х29см.

Обсяг: 58л.

Колір: червоний.


Виробник: Nike (США).

Ця легендарна американська компанія не потребує презентації. З моменту свого заснування в 1964 і до цього дня, вона змогла завоювати величезний успіх на світовому ринку. Якість продукції, що випускається нею спортивної продукції по праву вважається бездоганним.


Сумка спортивна Nike Club Team Large Duffel червона підібрати і замовити по які завищеною вартістю 429 грн в онлайн каталозі спортивних товарів та інвентарю terrasport.ua. Підбирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Ізмаїлі, Харкові, Одесі і в інших областях країни. Також Ви можете купити Спортивные сумки таких торгових марок, як наприклад: Nike в онлайн каталозі Терра Спорт
Сумка спортивна Nike Club Team Large Duffel червона

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Сумка спортивна Nike Club Team Large Duffel червона"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Спортивні сумки

Давно планували зайнятися фігурою? Сумка спортивна Nike Club Team Large Duffel червона допоможе на шляху до мети. В « Спортивні сумки » є все, що необхідно спортсмену. Спортивні сумки обрадує Вас високою якістю. Сумка для фітнесу та йоги Yoga bag Fodoko (FI-6972-7) - сіро-синя , Сумка для фітнесу та йоги Yoga bag Fodoko (FI-6972-7) - сіро-синя і Сумка для фітнесу та йоги Yoga bag Fodoko (FI-6972-7) - сіро-синя від топових світових брендів 1325 Ви зможете побачити в нашій лінійці Спортивні сумки . У нашому інтернет-шоурумі Терраспорт представлений широкий вибір продуктів Спортивні сумки . Замовляйте з швидкою доставкою в Доставка - как было 11.21, Харків, Одеса і інші райони країни спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн