Сумка спортивна Arena Navigator Small Bag Blue

КОД ТОВАРУ: 79348
  • Сумка спортивна Arena Navigator Small Bag Blue
Сумка спортивна Arena Navigator Small Bag Blue
Особливості сумки: широкий плечовий ремінь, внутрішній підвішений кишеню, фронтальна кишеня, бічний глибоку кишеню, U-подібний клапан, великий головний відсік, сітчасті вставки у всіх відділах, матеріал з плівковим покриттям, водовідштовхувальна тканину, вентиляція всіх відсіків для контролю вологості, підходить для всіх плавальних приладдя, легкий доступ до основного відсіку, відмінно підходить для вологих плавальних приладдя. Матеріал: поліуретан. Колір: синій з чорним. Розмір: 45х26х25 см.
Arena
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
855 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 114 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Синій
Матеріал
Поліуретан
Належність
Унісекс
АРТИКУЛ
93526-72
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Сумка Arena Navigator Small Bag 93526-41 ідеальна для носіння спортивної екіпіровки. По-перше, вона пошита з міцної і водовідштовхувальним тканини, по-друге, добре вентилюється, по-третє, грамотно сконструйована - в ній передбачений глибокий бічний кишеню на кругової блискавки, фронтальна кишеня з подвійною блискавкою, і головний великий відсік. Ви зможете носити цю сумку, утримуючи за ручки або на широкому плечовому ремені зі зручною м'якою накладкою, що знижує тиск на плече.
Сумка Arena Navigator Small Bag 93526-41 - дуже практична, зручна і, завдяки зносостійкості матеріалу, довго зберігає свій початковий вигляд. Зроблена вона в класичному спортивному стилі і буде чудово поєднуватися з повсякденним або спортивним одягом. За рахунок своєї хорошої вентиляції вона дуже добре підходить для носіння вологих плавальних приладдя.

Особливості сумки:
- широкий плечовий ремінь;
- внутрішній підвішений кишеню;
- фронтальна кишеня;
- бічний глибоку кишеню;
- U-подібний клапан;
- великий головний відсік;
- сітчасті вставки у всіх відділах;
- матеріал з плівковим покриттям;
- водовідштовхувальна тканину;
- вентиляція всіх відсіків для контролю вологості;
- підходить для всіх плавальних приладдя;
- легкий доступ до основного відсіку;
- відмінно підходить для вологих плавальних приладдя.

Сумка Arena Navigator Small Bag 93526-41 - сучасний спортивний стиль, прекрасна якість!

Характеристики:
Матеріал: поліуретан.
Колір: синій з чорним.
Розмір: 45х26х25 см.


Виробник: Arena (Німеччина).


Arena - одна з провідних світових компаній, що виробляють товари для плавання. Заснована в 1973 році фірмою Adidas, як плавальний напрямок, Arena в міру зростання здобула самостійність і була викуплена німецькими та італійськими дистриб'юторами. Компанія є спонсором і постачальником Федерації Плавання Італії та Федерації Плавання Угорщини, поставляє екіпіровку для Федерації Плавання Росії. Більш того, компанія Arena - офіційний постачальник Європейської Ліги Плавання. Спортивний одяг Arena, яка принесла успіх багатьом іменитим спортсменам, буде настільки ж зручна і доступна для вас, навіть якщо ви не ставите собі за мету досягнення світових рекордів.


Сумка спортивна Arena Navigator Small Bag Blue купити за вигідною ціною 855 грн в онлайн каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Спортивні сумки в асортименті, Спортивні сумки синього кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Спортивные сумки таких торгових марок, як наприклад: Arena в онлайн каталозі Терра Спорт
Сумка спортивна Arena Navigator Small Bag Blue

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Сумка спортивна Arena Navigator Small Bag Blue"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Спортивні сумки

Давно мрієте зайнятися спортом? Сумка спортивна Arena Navigator Small Bag Blue буде Вашим першим кроком. В « Спортивні сумки » є все, що необхідно спортсмену. Спортивні сумки здивує Вас своєю якістю. Сумка Head Training 27 чорно-біла , Сумка Head Training 27 чорно-біла і Сумка Head Training 27 чорно-біла від знаменитих світових виробників 1325 Ви знайдете в нашому розділі Спортивні сумки . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Спортивні сумки . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн