Сумка-рюкзак Bad Boy Holdall

КОД ТОВАРУ: 106051
  • Сумка-рюкзак Bad Boy Holdall
  • Сумка-рюкзак Bad Boy Holdall - Фото №2
Сумка-рюкзак Bad Boy Holdall
Тип сумки: спортивна. Матеріал: поліестер. Розмір: 76х35х35 см. Колір: чорний.
Bad Boy
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
1 613 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 215 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Обсяг, л
100
Вид
Для тренувань
Матеріал
Поліестер
Належність
Чоловіча
Наявність відділу для взуття
Немає
АРТИКУЛ
4_220803
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Сумка-рюкзак Bad Boy Holdall дуже зручна для носіння спортивної екіпіровки, а також і в міській повсякденності або далеких поїздках. Має у своєму розпорядженні містким обсягом (100 літрів), зручною і якісною фурнітурою, зручними кишенями і широким регульованим плечовим ременем. Приховані регульовані лямки дозволяють носити її на двох плечах у вигляді рюкзака. Зручні бічні і фронтальний кишені забезпечують швидкий доступ до речей. На додаток з боків сумки є також і сітчасті кишені, використовувані найчастіше для зберігання пляшки з водою. У великому основному відсіку сумки поміститься вся необхідна спортивна екіпіровка: шолом, рукавички, захист для ніг та інше. Основне відділення закривається за допомогою подвійної кругової блискавки.
Сумка-рюкзак Bad Boy Holdall пошита з якісного поліестеру, що забезпечує їй чудову зносостійкість. Дуже зручна в щоденному використанні завдяки якісній фурнітурі і функціональному дизайну, позбавленому будь-яких зайвих деталей. Її можна носити в руці, на плечі, у вигляді рюкзака. Підстави м'яких, міцних ручок для перенесення прошиті подвійними перехресними швами, а самі ручки оснащені м'якою з'єднує накладкою на липучці. Тип сумки: спортивна. Матеріал: поліестер. Розмір: 76х35х35 см. Колір: чорний.

Особливості сумки:
- спортивна;
- традиційна форма;
- дуже містка;
- пошита з міцного водонепроникного поліестеру;
- велике основне відділення;
- зручні бічні / фронтальний кишені;
- широкий плечовий ремінь / зручні ручки;
- накладка на липучці для з'єднання ручок;
- приховані додаткові лямки;
- може носитися в вигляді рюкзака;
- якісна фурнітура;
- собачки на блискавках марковані логотипом виробника.

Сумка-рюкзак Bad Boy Holdall - дуже містка, зручна, міцна!

Характеристики:
Тип сумки: спортивна.
Матеріал: поліестер.
Розмір: 76х35х35 см.
Колір: чорний.

Виробник: Bad Boy (США).

Логотип компанії Bad Boy дізнаються не тільки на рингах США, але і далеко за її межами. Європейське суспільство давно довіряє цьому бренду. Продукцію компанії вибирають саме через високої якості виготовлення. Крім цього, екіпірування володіє унікальними властивостями, що враховують особливості кожного спортсмена.


Сумка-рюкзак Bad Boy Holdall вибрати за доступною вартості 1 613 грн в каталозі магазина спорттоварів Terrasport. Купуйте Моторні човни зі сланевим підлогою, Моторні човни з настіловим (Air-Deck) підлогою з доставкою в Києві, а також: Кривому Розі, Миколаєві, Маріуполі і в інших регіонах України. Також вибирайте Сумки и кейсы для велосипедов таких брендів, як наприклад: Bad Boy в каталозі магазина Terrasport
Сумка-рюкзак Bad Boy Holdall Сумка-рюкзак Bad Boy Holdall - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Сумка-рюкзак Bad Boy Holdall"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Сумки та кейси для велосипедів

Давно хотіли зайнятися спортом? Сумка-рюкзак Bad Boy Holdall - це Ваш перший крок. В « Сумки та кейси для велосипедів » є все, що знадобиться спортсмену. Сумки та кейси для велосипедів здивує Вас своєю оригінальністю. Сумка під сидіння Green Cycle Mini чорно-червона , Сумка під сидіння Green Cycle Mini чорно-червона і Сумка під сидіння Green Cycle Mini чорно-червона від кращих світових виробників 4313 Ви можете знайти в нашій категорії Сумки та кейси для велосипедів . У спортивному онлайн-каталозі Terrasport представлений величезний асортимент продуктів Сумки та кейси для велосипедів . Замовляйте з блискавичною доставкою в Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь і в усі міста України боксерські рукавички.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн