Сумка на пояс Nike Team Training Waist Pack

КОД ТОВАРУ: 83442
  • Сумка на пояс Nike Team Training Waist Pack
Сумка на пояс Nike Team Training Waist Pack
Неймовірно легка сумка Nike TEAM TRAINING WAIST PACK на поясі допоможе зберігати всі важливі речі під рукою. Модель виконана з водонепроникної, міцної тканини, розмір пояса можна регулювати, що дозволить забезпечити оптимальну посадку по фігурі. Основне відділення і місткий передній кишеню для зберігання дрібних предметів. Даная модель додасть практичності в вашу повсякденне життя.
Nike
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
599 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 80 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Належність
Унісекс
Матеріал
Поліестер
АРТИКУЛ
BA4925-001
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Неймовірно легка сумка Nike Team Training Waist Pack на поясі допоможе зберігати всі важливі речі під рукою. Модель виконана з водонепроникної, міцної тканини, розмір пояса можна регулювати, що дозволить забезпечити оптимальну посадку по фігурі. Основне відділення і місткий передній кишеню для зберігання дрібних предметів. Даная модель додасть практичності в вашу повсякденне життя.


Сумка на пояс Nike Team Training Waist Pack - ідеальний вибір для міста!


Характеристики:
Матеріал:
поліестер.
Колір: чорний.


Виробник: Nike.


Nike - один зі світових лідерів з випуску спортивного інвентарю та одягу. Компанія досягла цього за рахунок постійних інновацій та незаперечного якості своїх товарів. Одяг Nike популярна в будь-якій точці світу, що підтверджує високий статус компанії.


Сумка на пояс Nike Team Training Waist Pack підібрати і купити за реальною ціною 599 грн в електронному магазині спортивного інвентарю Терраспорт. Підбирайте Термоси для напоїв з пластика, Термоси для їжі з пластика з доставкою в Києві, а також: Полтаві, Чернігові, Черкасах і в інших областях України. Також замовте Городские сумки таких торгових марок, як наприклад: Nike в електронному магазині Terra Sport
Сумка на пояс Nike Team Training Waist Pack

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Сумка на пояс Nike Team Training Waist Pack"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Міські сумки

Давно хочете зайнятися фігурою? Сумка на пояс Nike Team Training Waist Pack допоможе почати легко. В « Міські сумки » є все, що Вам знадобиться. Міські сумки обрадує Вас своєю надійністю. Еко сумка CDRep Готова підкоряті світ, но спершись кава (FO-124634) , Еко сумка CDRep Готова підкоряті світ, но спершись кава (FO-124634) і Еко сумка CDRep Готова підкоряті світ, но спершись кава (FO-124634) від кращих світових постачальників 1150 Ви зможете знайти в нашій лінійці Міські сумки . У спортивному інтернет-шопі Терраспорт представлений широкий асортимент товарів Міські сумки . Замовляйте з блискавичною відправкою в Полтава, Чернігів, Черкаси і інші райони України спортивний одяг.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн