Сумка на плече Gabol Pekin 4L Brown 529011-002

КОД ТОВАРУ: 261291
  • Сумка на плече Gabol Pekin 4L Brown 529011-002
Сумка на плече Gabol Pekin 4L Brown 529011-002
Штучна шкіра виготовляється з багатошарового за структурою синтетичного матеріалу, який отримано методом обробки основи з текстилю полімерним речовиною. Препарат не алергенний, відрізняється м'якою фактурою, приємний на дотик. Штучний якісний замінник шкіри анітрохи не поступається натуральній шкірі. Штучний матеріал міцніше, міцніше натурального завдяки хімічним волокнам, що робить матеріал основи і лицьового боку більш зносостійким, продовжуючи його термін служби. Модель включає в себе основний відділ, всередині вшитий кишеню на блискавки, а також відділ для документів. На тильній і лицьової сторони розміщені кишені, що застібаються на блискавку. Відділ на фасадній стороні, замикається на блискавку, всередині розташована кишеня для документів. Стильна і функціональна сумка на кожен день. Компанія Gabol заснована в 1965 році в місті Валенсія. Найбільший виробник Іспанії спеціалізується на проектуванні та виробництві валіз, сумок, гаманців і рюкзаків. На сьогоднішній день товари торгової марки Gabol успішно продаються в 65 країнах по всьому світу, тільки в Іспанії зареєстровано понад 1600 точок продажу. Однією з найважливішим завданням компанії Gabol є створення екологічно чистих продуктів, без вмісту шкідливих речовин для людини (Phthalate free). Товари Gabol відповідають регламенту REACH (Registration, Evaluation, Authorisation and Restriction of Chemicals) - Регламент Європейського співтовариства по реєстрації, оцінки, авторизації і обмеження виробництва і використання хімічних речовин. Компанія значно зміцнила свою присутність на ринку завдяки участі в престижних національних і міжнародних галузевих виставках, таких як Bisutex (Мадрид), ILM (Оффенбах), Paperworld (Франкфурті), InSights (Нюрнберг) та Francal (Сан-Паулу). Технічні характеристики: Обсяг, л: 4 Вага, кг: 0.430 Розміри, см: 20х24х8 Матеріал: штучна шкіра / текстиль - міцний, еластичний, стійкий до зношування полімерний матеріал / щільний і міцний, стійкий до зносу і стирання матеріал з 100% бавовни Колір: Brown (коричневий) Призначення: для офісу і повсякденного використання в межах міста особливості: Містке основне відділення закривається на блискавку. Усередині відділення кишеня на блискавці і відділ для мобільного телефону або планшета. На тильній і лицьової сторони розміщені кишені, що застібаються на блискавку Відділ на фасадній стороні, замикається на блискавку, всередині розташована кишеня для телефону. Широкий ремінь через плече, регульований по довжині. Подовжені пулером на блискавках, для зручності відкриття кишень в рукавичках Фірмовий чохол на стяжних шнурі для зберігання сумки Комплектація: сумка Фірмовий чохол для зберігання Виробник: Gabol (Іспанія) Термін гарантії: 1 рік
Gabol
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
648 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 87 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Коричневий
Обсяг, л
4
Належність
Чоловіча
АРТИКУЛ
925024
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Штучна шкіра виготовляється з багатошарового за структурою синтетичного матеріалу, який отримано методом обробки основи з текстилю полімерним речовиною. Препарат не алергенний, відрізняється м'якою фактурою, приємний на дотик. Штучний якісний замінник шкіри анітрохи не поступається натуральній шкірі. Штучний матеріал міцніше, міцніше натурального завдяки хімічним волокнам, що робить матеріал основи і лицьового боку більш зносостійким, продовжуючи його термін служби.

Модель включає в себе основний відділ, всередині вшитий кишеню на блискавки, а також відділ для документів. На тильній і лицьової сторони розміщені кишені, що застібаються на блискавку. Відділ на фасадній стороні, замикається на блискавку, всередині розташована кишеня для документів. Стильна і функціональна сумка на кожен день.

Компанія Gabol заснована в 1965 році в місті Валенсія. Найбільший виробник Іспанії спеціалізується на проектуванні та виробництві валіз, сумок, гаманців і рюкзаків. На сьогоднішній день товари торгової марки Gabol успішно продаються в 65 країнах по всьому світу, тільки в Іспанії зареєстровано понад 1600 точок продажу.

Однією з найважливішим завданням компанії Gabol є створення екологічно чистих продуктів, без вмісту шкідливих речовин для людини (Phthalate free). Товари Gabol відповідають регламенту REACH (Registration, Evaluation, Authorisation and Restriction of Chemicals) - Регламент Європейського співтовариства по реєстрації, оцінки, авторизації і обмеження виробництва і використання хімічних речовин.

Компанія значно зміцнила свою присутність на ринку завдяки участі в престижних національних і міжнародних галузевих виставках, таких як Bisutex (Мадрид), ILM (Оффенбах), Paperworld (Франкфурті), InSights (Нюрнберг) та Francal (Сан-Паулу).

Технічні характеристики:

  • Обсяг, л: 4
  • Вага, кг: 0.430
  • Розміри, см: 20х24х8
  • Матеріал: штучна шкіра / текстиль - міцний, еластичний, стійкий до зношування полімерний матеріал / щільний і міцний, стійкий до зносу і стирання матеріал з 100% бавовни
  • Колір: Brown (коричневий)
  • Призначення: для офісу і повсякденного використання в межах міста

особливості:

  • Містке основне відділення закривається на блискавку. Усередині відділення кишеня на блискавці і відділ для мобільного телефону або планшета.
  • На тильній і лицьової сторони розміщені кишені, що застібаються на блискавку
  • Відділ на фасадній стороні, замикається на блискавку, всередині розташована кишеня для телефону.
  • Широкий ремінь через плече, регульований по довжині.
  • Подовжені пулером на блискавках, для зручності відкриття кишень в рукавичках
  • Фірмовий чохол на стяжних шнурі для зберігання сумки

Комплектація:

  • сумка
  • Фірмовий чохол для зберігання

Виробник: Gabol (Іспанія)

Термін гарантії: 1 рік

  • Країна виробника Іспанія
  • Габаритні розміри, мм 200х240х80
  • Вага, кг 0.430
  • Обсяг, л 4
  • колір коричневий

Сумка на плече Gabol Pekin 4L Brown 529011-002 вибрати за доступною вартості 648 грн в каталозі магазина спорттоварів Terrasport. Купуйте Моторні човни зі сланевим підлогою, Моторні човни з настіловим (Air-Deck) підлогою з доставкою в Києві, а також: Кривому Розі, Миколаєві, Маріуполі і в інших регіонах України. Також вибирайте Городские сумки таких брендів, як наприклад: Gabol в каталозі магазина Terrasport
Сумка на плече Gabol Pekin 4L Brown 529011-002

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Сумка на плече Gabol Pekin 4L Brown 529011-002"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Міські сумки

Давно хотіли зайнятися спортом? Сумка на плече Gabol Pekin 4L Brown 529011-002 - це Ваш перший крок. В « Міські сумки » є все, що знадобиться спортсмену. Міські сумки здивує Вас своєю оригінальністю. Сумка через плече Nike Core Small Items 3.0 синя , Сумка через плече Nike Core Small Items 3.0 синя і Сумка через плече Nike Core Small Items 3.0 синя від кращих світових виробників 1150 Ви можете знайти в нашій категорії Міські сумки . У спортивному онлайн-каталозі Terrasport представлений величезний асортимент продуктів Міські сумки . Замовляйте з блискавичною доставкою в Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь і в усі міста України боксерські рукавички.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн