Сумка чоловіча Nike Heritage Si Track Bag блакитний

КОД ТОВАРУ: 79525
  • Сумка чоловіча Nike Heritage Si Track Bag блакитний
Сумка чоловіча Nike Heritage Si Track Bag блакитний
Особливості сумки: чоловіча, стильний дизайн, внутрішнє відділення для ноутбука, міцна, зручна, виготовлена із синтетичної шкіри, водовідштовхувальне покриття DWR, зручний плечовий ремінь, внутрішній потайну кишеню, фронтальна кишеня на блискавки, якісна фурнітура, фірмовий логотип Nike на фронтальній панелі. Матеріал: штучна шкіра (поліуретан), нейлон. Розмір: 41х13х30 см. Колір: блакитний.
Nike
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
849 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 113 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Блакитний
Належність
Чоловіча
Матеріал
Поліуретан
АРТИКУЛ
BA4271-410
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Сумка Nike Heritage Si Track Bag зроблена з міцної штучної шкіри в прекрасному класичному стилі. На передній панелі сумки завдано великий логотип Nike, званий "свуш" (Swoosh). Носиться ця сумка на плечовому ремені. Оздоблення деталей і фурнітура сумки відповідають її прекрасного стилю. Усередині сумки є спеціальне відділення для ноутбука.
Сумка Nike Heritage Si Track Bag просто незамінна в повсякденному житті - як для поїздок на роботу, так і для міських прогулянок або екскурсій. В її головному внутрішньому відділенні помістяться всі найнеобхідніші для прогулянки, або для походу в спортивний зал, речі. На фронтальній панелі сумки є місткий кишеню на блискавці для телефону, блокнота і т.д. Сумка припаде до смаку цінителям якісних і стильних речей.

Особливості сумки:
- чоловіча;
- стильний дизайн;
- відділення для ноутбука;
- міцна;
- зручна;
- виготовлена із синтетичної шкіри;
- водовідштовхувальне покриття;
- зручний плечовий ремінь;
- внутрішній потайну кишеню;
- фронтальна кишеня на блискавки;
- якісна фурнітура;
- фірмовий логотип Nike на фронтальній панелі.

Сумка Nike Heritage Si Track Bag - прекрасний стиль, висока якість!

Характеристики:

Матеріал: штучна шкіра (поліуретан), нейлон.
Розмір: 41х13х30 см.
Колір: блакитний.

Виробник: Nike (США).

Ця легендарна американська компанія не потребує презентації. З моменту свого заснування в 1964 і до цього дня, вона змогла завоювати величезний успіх на світовому ринку. Якість продукції, що випускається нею спортивної продукції по праву вважається бездоганним.


Сумка чоловіча Nike Heritage Si Track Bag блакитний купити за вигідною ціною 849 грн в магазині товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Телескопічіскіе карбонові вудилища, Фідерні карбонові вудилища з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Городские сумки таких торгових марок, як наприклад: Nike в інтернет-магазині Терраспорт
Сумка чоловіча Nike Heritage Si Track Bag блакитний

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Сумка чоловіча Nike Heritage Si Track Bag блакитний"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Міські сумки

Давно мрієте зайнятися спортом? Сумка чоловіча Nike Heritage Si Track Bag блакитний буде Вашим першим кроком. В « Міські сумки » є все, що необхідно спортсмену. Міські сумки здивує Вас своєю якістю. Сумка Nike Heritage Ad Track Bag чорна з білим , Сумка Nike Heritage Ad Track Bag чорна з білим і Сумка Nike Heritage Ad Track Bag чорна з білим від знаменитих світових виробників 1150 Ви знайдете в нашому розділі Міські сумки . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Міські сумки . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн