Сумка ММА тканинна Adidas Budo, розмір - L

КОД ТОВАРУ: 227162
  • Сумка ММА тканинна Adidas Budo, розмір - L
Сумка ММА тканинна Adidas Budo, розмір - L
Особливості сумки: зручна, якісна фурнітура, наявність логотипу, зручна ручка, якісний замок-блискавка, наявність бічної кишені. Колір чорний.
Adidas
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ціну уточнюйте
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 0 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Належність
Унісекс
Наявність відділу для взуття
Немає
АРТИКУЛ
SBD-10034
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Сумка спортивна Adidas Budo, розмір - L зручного розміру належить до тих предметів спортивного інвентарю, необхідність в яких безсумнівна. У цій зручній сумці без праці поміститься ваша спортивний одяг, а в маленькому кишеньці ви зможете зберігати ті чи інші дрібниці.
Сумка спортивна Adidas Budo, розмір - L володіє сучасним стилем, оптимальним розміром і зручністю. Висока якість фурнітури цієї сумки не викликає сумнівів, а наявність на передній її панелі логотипу WKF свідчить про її приналежності до спортивного інвентарю високого рівня. На це вказують також відомий логотип Adidas.

Особливості сумки:
- зручна;
- якісна фурнітура;
- наявність логотипу;
- зручна ручка;
- якісний замок-блискавка;
- наявність бічної кишені.

Характеристики:
Колір: чорний;
Розмір: 67х36х33 см;
Обсяг: 80 л.

Виробник: Adidas (Німеччина).
Цей знаменитий концерн, заснований в 1948 році, на сьогоднішній день має 8 підприємств в Німеччині та понад 25 дочірніх фірм в інших країнах, в тому числі у Франції, Великобританії, США, Канаді, ПАР. Спортивний одяг та інвентар, що випускаються Adidas славляться бездоганною якістю і завжди актуальним стилем.


Сумка ММА тканинна Adidas Budo, розмір - L підібрати і купити за реальною ціною 0 грн в електронному магазині спортивного інвентарю Терраспорт. Підбирайте Термоси для напоїв з пластика, Термоси для їжі з пластика з доставкою в Києві, а також: Полтаві, Чернігові, Черкасах і в інших областях України. Також замовте Спортивные сумки таких торгових марок, як наприклад: Adidas в електронному магазині Terra Sport
Сумка ММА тканинна Adidas Budo, розмір - L

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Сумка ММА тканинна Adidas Budo, розмір - L"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

Давно хочете зайнятися фігурою? Сумка ММА тканинна Adidas Budo, розмір - L допоможе почати легко. В « Спортивні сумки » є все, що Вам знадобиться. Спортивні сумки обрадує Вас своєю надійністю. Сумка спортивна Ogio Endurance 9.0 Bag, оранжево-сіра (112035.512) , Сумка спортивна Ogio Endurance 9.0 Bag, оранжево-сіра (112035.512) і Сумка спортивна Ogio Endurance 9.0 Bag, оранжево-сіра (112035.512) від кращих світових постачальників 1325 Ви зможете знайти в нашій лінійці Спортивні сумки . У спортивному інтернет-шопі Терраспорт представлений широкий асортимент товарів Спортивні сумки . Замовляйте з блискавичною відправкою в Полтава, Чернігів, Черкаси і інші райони України спортивний одяг.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн