Розпродаж *! Сумка міська складна Sea to Summit UltraSil Sling Bag синя

КОД ТОВАРУ: 81412
  • Розпродаж *! Сумка міська складна Sea to Summit UltraSil Sling Bag синя
  • Розпродаж *! Сумка міська складна Sea to Summit UltraSil Sling Bag синя - Фото №2
Розпродаж *! Сумка міська складна Sea to Summit UltraSil Sling Bag синя
Особливості сумки: на довгому плечовому ремені, стильна, ультралегкая, для міських умов / подорожей, компактно складається, в складеному вигляді має розмір брелока, оптимальний обсяг, практична, зроблена з водовідштовхувальним тканини, посилені шви, комплектується чохлом, надійний замок-блискавка YKK. Вага: 64 р Обсяг: 16 л. Матеріал: Ultra-Sil ™ (Cordura з силіконізоване волокно). Замок-блискавка: YKK. Колір синій.
Sea to Summit
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
741 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 99 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Синій
Належність
Унісекс
Матеріал
Нейлон
АРТИКУЛ
STS AUSLINGBGBL
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

*Увага! Кількість товарів за акційною ціною обмежена! Можливо, в цей самий момент хтось замовляє останній з них. Поспішайте!


Сумка Sea to Summit UltraSil Sling Bag на довгому плечовому ремені пошита в чудовому міському стилі і найбільше підходить для літнього сезону. Пошита сумка з надлегкої, міцною, водонепроникної тканини Ultra-Sil ™ (Cordura з силіконізоване волокно). Всі шви сумки якісно проклеєні і посилені, що перешкоджає її промокання і забезпечує міцність. У складеному вигляді займає гранично мало місця і поміщається на долоні. Комплектується спеціальним чохлом, який за допомогою спеціальної петлі легко кріпиться до брелоку з ключами.
Сумка Sea to Summit UltraSil Sling Bag ідеально підходить для міських умов. Вона містка, легка і міцна. Сумка пошита в лаконічному сучасному стилі, відповідному міської повсякденності. Застібається сумка за допомогою замка-блискавки YKK. Як запасний варіант вона стане в нагоді вам в будь-якій поїздці.

Особливості сумки:
- ультралегкая;
- для міських умов / подорожей;
- компактно складається;
- в складеному вигляді має розмір брелока;
- оптимальний обсяг;
- практична;
- зроблена з водовідштовхувальним тканини;
- оснащена спеціальною петелькою для ключів;
- вологозахищені замки-блискавки YKK;
- посилені шви;
- зручні ручки.

Сумка Sea to Summit UltraSil Sling Bag - ідеально зручна в міській повсякденності!


Характеристики:
Вага: 64 р
Обсяг: 16 л.
Матеріал: Ultra-Sil ™ (Cordura з силіконізоване волокно).
Замок-блискавка: YKK.
Колір: синій.


Виробник: Sea to Summit (Австралія).

Цей австралійський бренд є лідером у виробництві ультралегкого і екологічно чистого спорядження для туристів. Серед випущених ним товарів: гермомешкі, рушники, лазневі приналежності, аксесуари, посуд, протимоскітні сітки і багато іншого. Вже понад 20 років компанія займається виробництвом доступного спорядження і аксесуарів для туризму. Основними принципами компанії є: захист природи і нові технології. Відмінна риса продукції Sea To Summit це відмінна якість, функціональність і легкість обладнання.


Розпродаж *! Сумка міська складна Sea to Summit UltraSil Sling Bag синя підібрати і купити за реальною ціною 741 грн в електронному магазині спортивного інвентарю Терраспорт. Підбирайте Термоси для напоїв з пластика, Термоси для їжі з пластика з доставкою в Києві, а також: Полтаві, Чернігові, Черкасах і в інших областях України. Також замовте Городские сумки таких торгових марок, як наприклад: Sea to Summit в електронному магазині Terra Sport
Розпродаж *! Сумка міська складна Sea to Summit UltraSil Sling Bag синя Розпродаж *! Сумка міська складна Sea to Summit UltraSil Sling Bag синя - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Розпродаж *! Сумка міська складна Sea to Summit UltraSil Sling Bag синя"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Міські сумки

Давно хочете зайнятися фігурою? Розпродаж *! Сумка міська складна Sea to Summit UltraSil Sling Bag синя допоможе почати легко. В « Міські сумки » є все, що Вам знадобиться. Міські сумки обрадує Вас своєю надійністю. Еко сумка CDRep Готова підкоряті світ, но спершись кава (FO-124634) , Еко сумка CDRep Готова підкоряті світ, но спершись кава (FO-124634) і Еко сумка CDRep Готова підкоряті світ, но спершись кава (FO-124634) від кращих світових постачальників 1150 Ви зможете знайти в нашій лінійці Міські сумки . У спортивному інтернет-шопі Терраспорт представлений широкий асортимент товарів Міські сумки . Замовляйте з блискавичною відправкою в Полтава, Чернігів, Черкаси і інші райони України спортивний одяг.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн