Сумка міська складна Sea to Summit Ultra-Sil Duffle Bag червона

КОД ТОВАРУ: 81426
  • Сумка міська складна Sea to Summit Ultra-Sil Duffle Bag червона
  • Сумка міська складна Sea to Summit Ultra-Sil Duffle Bag червона - Фото №2
  • Сумка міська складна Sea to Summit Ultra-Sil Duffle Bag червона - Фото №3
Сумка міська складна Sea to Summit Ultra-Sil Duffle Bag червона
Особливості сумки: ультралегкая, для міських умов / подорожей, компактно складається, в складеному вигляді має розмір брелока, оптимальний обсяг, практична, зроблена з водовідштовхувальним тканини, оснащена спеціальною петелькою для ключів, вологозахищені замки-блискавки YKK, посилені шви, зручні ручки. Вага: 80 г. Обсяг: 40 л. Матеріал: Ultra-Sil ™ (Cordura з силіконізоване волокно). Колір червоний.
Sea to Summit
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
998 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 133 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Червоний
Належність
Унісекс
Матеріал
Нейлон
АРТИКУЛ
STS AUDUFFBGRD
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Сумка складна Sea to Summit Ultra-Sil Duffle Bag пошита з надлегкої, міцною, водонепроникної тканини Ultra-Sil ™ (Cordura з силіконізоване волокно). Всі шви сумки якісно проклеєні, що перешкоджає її промокання в дощовий день. Сумка надійно закривається за допомогою вологозахищених блискавок YKK. У складеному вигляді займає гранично мало місця і поміщається на долоні. За допомогою спеціальної петлі легко кріпиться до брелоку з ключами.
Сумка складна Sea to Summit Ultra-Sil Duffle Bag однаково знадобиться вам і в міських умовах, і в заміській поїздці. Тим більше, що вона може бути завжди під рукою. Сумка являє собою ідеальний запасний варіант в будь-якій поїздці.

Особливості сумки:
- ультралегкая;
- для міських умов / подорожей;
- компактно складається;
- в складеному вигляді має розмір брелока;
- оптимальний обсяг;
- практична;
- зроблена з водовідштовхувальним тканини;
- оснащена спеціальною петелькою для ключів;
- вологозахищені замки-блискавки YKK;
- посилені шви;
- зручні ручки.

Сумка складна Sea to Summit Ultra-Sil Duffle Bag - ідеально зручна в будь-якій поїздці!


Характеристики:
Вага: 80 г.
Обсяг: 40 л.
Матеріал: Ultra-Sil ™ (Cordura з силіконізоване волокно).
Колір: червоний.


Виробник: Sea to Summit (Австралія).

Цей австралійський бренд є лідером у виробництві ультралегкого і екологічно чистого спорядження для туристів. Серед випущених ним товарів: гермомешкі, рушники, лазневі приналежності, аксесуари, посуд, протимоскітні сітки і багато іншого. Вже понад 20 років компанія займається виробництвом доступного спорядження і аксесуарів для туризму. Основними принципами компанії є: захист природи і нові технології. Відмінна риса продукції Sea To Summit це відмінна якість, функціональність і легкість обладнання.


Сумка міська складна Sea to Summit Ultra-Sil Duffle Bag червона купити за вигідною ціною 998 грн в електронному каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Спальні літні мішки ковдри, Спальні зимові мішки ковдри з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Городские сумки таких торгових марок, як наприклад: Sea to Summit в електронному каталозі Терраспорт
Сумка міська складна Sea to Summit Ultra-Sil Duffle Bag червона Сумка міська складна Sea to Summit Ultra-Sil Duffle Bag червона - Фото №2 Сумка міська складна Sea to Summit Ultra-Sil Duffle Bag червона - Фото №3

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Сумка міська складна Sea to Summit Ultra-Sil Duffle Bag червона"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Міські сумки

Давно мрієте зайнятися спортом? Сумка міська складна Sea to Summit Ultra-Sil Duffle Bag червона буде Вашим першим кроком. В « Міські сумки » є все, що необхідно спортсмену. Міські сумки здивує Вас своєю якістю. Сумка Deuter Carry Out 8 л bay-dresscode , Сумка Deuter Carry Out 8 л bay-dresscode і Сумка Deuter Carry Out 8 л bay-dresscode від знаменитих світових виробників 1150 Ви знайдете в нашому розділі Міські сумки . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Міські сумки . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн